Ha a diplomámhoz a nyelvvizsga hiányzik, de folyamatban van, azt hogyan tüntessem fel az önéletrajzomban?
Az se rossz ötlet, amit az előző hozzászóló írt, bár a napokban interjúztattam egy úriembert, aki ugyan így volt, hogy te. Átböngészvén az önéletrajzát, meg kérdeztem, hogy van-e a diplomájáról másolat. Közölte, hogy folyamatban van a nyelvvizsgája, ezért nincs. Megköszöntem a rész vételt.
Sokkal előnyösebbnek tartom, ha a tanulmányi szinteknél a főiskolát/egyetemet úgy írják be, hogy pl. 2007 -
Valamint a nyelvhez beírják, hogy középszint.
Így rátudok kérdezni, és eltudják mondani, hogy mi is a nagy 'büdös' helyzet :)
Nagyon szépen köszönöm:9
Második, Neked pedig kiemelten:) Nem is gondoltam volna, hogy lesz ilyen szerencsém, hogy egy munkaadó válaszoljon:)
Köszönöm, sokat segítettél:)
Ez azt jelenti, hogy a kedves pályázó elfelejtheti a munkát? Emiatt nem lett felvéve? A papír semmit sem jelent... Vannak emberek akik hat diplomával is sötétebbek, mint akinek pl egy sincs...
(egy diplomás)
2. válaszoló vagyok.
Először is, nincs mit.
Másodszor, kedves utolsó válaszoló:
Mivel a álláshirdetésben rögzítésre kerül, hogy milyen végzettségek szükségesek ahhoz, hogy valakit egy sikeres interjú után felvegyünk egy céghez, így igen: fontos, hogy a diplomája a kezébe legyen.
Én nem megkérdőjelezni akartam az álláskereső tanulmányi ismeretét, átlagát, stb.
Mivel a cég vezetője az ő saját előírt szabályai szerint akar alkalmazni bárkit is, így nem mondhatom azt az interjún, hogy: "Oké, felveszünk. Ha 2 év múlva lesz meg a nyelv vizsgád és a diplomád emiatt, akkor majd behozod. Addig meg a bíróságon, ha éppen védesz egy ügyfelet, akkor azt mondjuk, hogy a tudásoddal azért nincs gond, a lehető legjobb vagy."
Sajnálatos módon a munkavilágában ez nem így működik. Ha így lenne, akkor sok értelmes ember (aki nem tud megfelelő iskolát elvégezni egyéb okok miatt) ülne azokban a bizonyos székekben, ahol néha (tisztelet a kivételnek) akkora b@rmok vannak, hogy csak na ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!