Hogyan tüntessem fel az önéletrajzomban, hogy jártam egyetemre, de nem végeztem el?
Figyelt kérdés
Vagy akkor azt inkább hagyjam ki egy az egyben? Mert ha odaírom hogy pl. 2000-2005-ig itt és itt tanultam, akkor azt feltételezik, hogy diplomám van, pedig nincs.2013. márc. 28. 12:44
1/3 anonim válasza:
valami olyasmit, hogy anyagi okok miatt nem tudtad folytatni, de célod az egyetem befelyezése is bla-bla-bla
2/3 anonim válasza:
en belistazom azt is es melleirom hogy unfinished vagy studies aborted magyarul nem tudom mit irnek tanulmanyok szuneteltetes alatt, befejezetlen,
3/3 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy amiket el is végeztem, ahhoz odaírtam magát a végzettség megnevezését, azt, hogy MA diploma és a diplomaszerzés évét, a többihez meg csak azt, hogy pl. x egyetem y szak ettől-eddig. Mondjuk mivel én a nem elvégzett szakokra csak 2-3 évet jártam (ez még a bolognai előtt volt, akkor minden szak 5 év volt), elég egyértelmű, hogy azokat nem fejeztem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!