Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tüntessem fel az...

Hogyan tüntessem fel az önéletrajzomban, hogy jártam egyetemre, de nem végeztem el?

Figyelt kérdés
Vagy akkor azt inkább hagyjam ki egy az egyben? Mert ha odaírom hogy pl. 2000-2005-ig itt és itt tanultam, akkor azt feltételezik, hogy diplomám van, pedig nincs.
2013. márc. 28. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
valami olyasmit, hogy anyagi okok miatt nem tudtad folytatni, de célod az egyetem befelyezése is bla-bla-bla
2013. márc. 28. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
en belistazom azt is es melleirom hogy unfinished vagy studies aborted magyarul nem tudom mit irnek tanulmanyok szuneteltetes alatt, befejezetlen,
2013. márc. 28. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy amiket el is végeztem, ahhoz odaírtam magát a végzettség megnevezését, azt, hogy MA diploma és a diplomaszerzés évét, a többihez meg csak azt, hogy pl. x egyetem y szak ettől-eddig. Mondjuk mivel én a nem elvégzett szakokra csak 2-3 évet jártam (ez még a bolognai előtt volt, akkor minden szak 5 év volt), elég egyértelmű, hogy azokat nem fejeztem be.
2013. márc. 28. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!