Fel kell tüntetnem az önéletrajzomban azt az egyetemet, amit még nem végeztem el?
Figyelt kérdés
Pontosabban a tárgyaimmal már készen vagyok (az abszolutóriumom megvan), viszont a szakdolgozat hiánya miatt még a diploma csak lóg a levegőben. Természetesen olyan munkát akarok megcélozni, amihez elég középfokú végzettség is, de ha nem írom bele, akkor 3,5 évemmel hogy számolok el? Ha meg beleírom, akkor azzal meg jól beégetem magam, (hogy nem voltam hajlandó 2 év alatt szakdolgozatot csinálni), nem?2013. febr. 27. 22:55
1/3 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek a helyemben?
2013. febr. 27. 22:59
2/3 anonim válasza:
A tanulmányaidhoz beírod és mellé azt, hogy hány szemesztert végeztél.
3/3 anonim válasza:
Én beírtam, csak úgy, hogy (példa): Gipsz Jakab egyetem 2009-2014
Tehát kitűnt, hogy még nem végeztem, de mégis ott volt. Amikor rákérdeztek, elmondtam, hogy még van két vizsgám, aztán államvizsga novemberben. Ennyi, nem ragoztam túl, ők se kérdeztek többet (annyit, hogy miből írom a szakvizsgámat, de az inkább személyes kíváncsiság lehetett érzésem szerint) és fel is vettek.
Azóta befejeztem, megvan a diplomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!