Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha az önéletrajzomban azt...

Ha az önéletrajzomban azt írom, hogy még dolgozom az előző helyemen, de igazából már nem, illetve ha felvesznek, akkor elkerülhető-e az, hogy kiderüljön?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
ilyet ne írj bele
2012. szept. 13. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha azt írod bele, hogy az előző helyeden még ott vagy, meg se nézik az önéletrajzod, mert ez azt jelenti, hogy a felmondási idő miatt minimum 30 napot várni kell rád. Hacsak nem nagyon-nagyon ritka szakmában vagy, ezt senki nem fogja megtenni, van még a helyedre másik 300.

Azonkívül minden hazugság kiderül, mert a kilépőpapírokon minden dátummal, pecséttel, tényszerűen szerepel. Ne hazudj.

2012. szept. 14. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Annak mi értelme lenne?
2012. szept. 14. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam erre, mert olyan sok állásra jelentkeztem és nem vettek fel sehová, hogy hátha azért, mert jelenleg nem dolgozom...
2012. szept. 14. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

"Csak azért gondoltam erre, mert olyan sok állásra jelentkeztem és nem vettek fel sehová, hogy hátha azért, mert jelenleg nem dolgozom..."

Köze nincs hozzá, sőt! Inkább tagadd le, hogy dolgozol valahol. Inkább az látszik meg rajtad, hogy tapasztalan vagy. Na azt meg nem szeretik mindenütt.

2012. szept. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!