Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen sorrendben írjam az...

Milyen sorrendben írjam az önéletrajzomban? Mivel tudnám még kiegészíteni?

Figyelt kérdés
Még csak 1 munkahelyem volt, az is közmunka, de elég sokat tanultam, használtam a nyelvtudásom is, csak hát a fizetésem ment közmunkás keretből. Viszont nem tudom, hogy most ezt írjam az adatok után, vagy még az iskolát. Utána fel szeretném tüntetni a szakmai gyakorlati helyemet és a diákmunkákat is, majd az egyebeket. Vagy hogy lenne így jó? A diákmunkákat még beleírjam? Mivel tudnám még kicsit kiegészíteni? ha fő feladatként odaíróm hogy pl. adatrögzítés, levelezés stb az jó?
2013. okt. 17. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Személyes adatok, tanulmányok, tapasztalatok, egyéb ismeretek (számítógépes, nyelv, jogsi), személyes jellemzők a sorrend, méghozzá fordított időrendi sorrendben.

Mivel eddig egy munkahelyed volt, azt is írd bele. Ha rövid idő volt, akkor ne írj dátumot, úgy jobban néz ki. Ne írd oda, hogy közmunka volt. Írd oda a foglalkoztatót, munkakört, főbb feladatokat (egymás alatt). Utána felsorolhatsz 1-2 fontosabb diákmunkát is.

2013. okt. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!