Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy baj, ha az önéletrajzomba...

Nagy baj, ha az önéletrajzomban nem fordított időrendben írom bele a tapasztalataimat és a tanulmányaimat?

Figyelt kérdés
Mindenhol a fordítottat ajánlják, de szerintem sokkal logikusabb időrend szerint növekedve feltüntetni. Ez nem akkora probléma vagy igen?
2013. ápr. 13. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Minel kozelebb van a jelenhez, annal relevansabb lehet a tanulmany. A cv-det par masodperc alatt fogja elbiralni a hr-es (kuka, vagy tovabbitja felettesenek - behivnak interjura), a forditott idorendu sokkal attekinthetobb, szerintem eleg nagy jelentosege van!
2013. ápr. 13. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
ALapvetően a fordított sorrend az igazi, mert az érdekli, hogy mi a legfrissebb tapasztalatod, nem az, hogy hol tanultál általános iskolában.
2013. ápr. 13. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző kettő írta.... Hiába gondolod te azt logikusabbnak, ha az, akinek szánod nem így gondolja és az első sor után a kukába vágja mondván hogy nem az érdekli, hogy mit csináltál x éve, hanem hogy most hol tartasz és még azt sem tudod, hogyan kell önéletrajzot írni.
2013. ápr. 13. 15:03
 4/4 anonim válasza:
Az iskolai végzettségek időrendi sorrendben fordítva, vagyis az utolsó végzettséggel kezdve kerüljenek felsorolásra. Be nem fejezett iskolákat nem kell leírni, sem az általános iskolád. Viszont itt lenne nekem is egy kérdésem :D most írnék önéletrajzot, van négy szakmám de abból kettőnek semmi köze nem lenne a megpályázott szakmához. Ez esetben azt a kettőt kihagyhatom?
2013. ápr. 13. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!