Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Fordított adózással kapcsolatb...

Fordított adózással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!?

Figyelt kérdés
Építési vállalkozó cégnél ha fordított adózási munkánál vagyunk alvállalkozók akkor tudva lévő. hogy a fővállalkozó fizeti be az áfát. De alvállalkozóként nekünk is volt alvállalkozónk aki mikor végzett a munkával kiállította a számlát. Ez még május hónapban volt. Mivel mi a fővállalkozó felé csak júniusba fogunk számlát kiállítani és havi bevallók vagyunk felmerül a kérdés, hogy a májusi számla után nekünk júniusba be kell-e fizetni az áfát vagy elég csak szerepeltetni a bevallásban 0 Ft-os tételként? Ha be kell fizetni, hogy tudjuk később visszaigényelni?

#fordított-adózás
2012. jún. 6. 07:15
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Lépj be, regisztráld magad. (A könyvelők szakmai oldala). A rendszertől kapsz induláskor 250 pontot, amit felajálhatsz kérdés-feltevéskor. Az érkező válaszok alapján majd ne felejtsd el "oda-adni" a pontot annak, akinek a válaszát elfogadod.

(Amíg aktív könyvelő voltam, szakmai kérdésekben ott kérdeztem, ill. amiben tudtam, másoknak segítettem.)

2012. jún. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!