Mit lehet hazudni önéletrajzban pályakezdőként?
Figyelt kérdés
vagy nem vesznek fel mert túlképzett vagyok vagy azért mert pályakezdő.attól függ milyen pozicióba jelentkezem. hazudhatok munkahelyet pl külföldit aminek nem tudnak utánanézni?mennyit dobna az esélyeimen?vagy alapból kérnek igazolást hogy tényleg ott dolgoztam-e?2014. febr. 7. 16:16
11/13 anonim válasza:
szerintem az a megoldás, hogy beadod minden esélyes helyre a CV-det, aztán valahol csak szerencséd lesz.
úgy tudom ha pályakezdőt vesznek fel, akkor jár a cégnek valami állami támogatás vagy járulékkedvezmény.
régebben volt valami startkártya, ha azt kiváltottad, akkor szívesebben álltak veled szóba.
nézz utána a lehetőségeknek.
12/13 anonim válasza:
Én májusban végzek a sulival, és szerencsére van 1,5 év szakmai munkatapasztalatom, bár egyébként 16 éves korom óta dolgozom elég sok pozíciót töltöttem már be. Szóval a CV-ben 1 oldalt kitölt az utóbbi munkáim felsorolása (nem mindent írtam bele) gyorsétterem+szórólapozás, ezeknek nem láttam sok értelmét, hogy feltüntessem. Aki teheti, dolgozzon iskola mellett főleg szakmai területen. Különben vagy nem vesznek fel normális helyre vagy felvesznek, mint " pályakezdő " és szart sem fogsz keresni. De mindig vannak kivételes alkalmak.
13/13 anonim válasza:
A jól hangzó dolgokat, pl. külföldi cég, külföldi melóhely, különösen ellenőrzik. Egyszerű is, hiszen tuti nincs ott sok magyar, aki van, arra emlékeznek. Valamint rá fognak kérdezni a nyelvtudásodra, szaknyelvre is.
Egy email kell csak küldeni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!