Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha halasztok főiskolán,...

Ha halasztok főiskolán, tagadjam le az önéletrajzban?

Figyelt kérdés

Anyagi okok végett utolsó félévemet nem tudom most befejezni, ezért munkát keresek, főállást. Dolgoztam már gyárban, tudom milyen, most is oda mennék főképp, mert hát végzettségem így még nem igazán van rendes. tanácsokat kérnék hogy mit tegyek:

3 éve kezdtem a főiskolát, azalatt 2,5 évet dolgoztam diákként egy helyen, ami szerintem elég jó, még ha nem is főállás. de igy nem merem bevallani.

másik kérdés, ha letagadom a főiskolát, mit mondjak mit csináltam az elmúlt 3 évben? mert félek hogy igy nem vennének fel sehova.

minden ötletet várok

2014. febr. 5. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne tagadd le. SŐt, ha elmész dolgozni, azt is írd bele az önéletrajzodba. Ha rákérdeznek, akkor megmagyarázva még jól is jöhetsz ki. Nekem felvételiztetőként az jönne le ebből, hogy ha olyanok a körülmények, hajlandó vagy áldozatot hozni, de nem adod fel a távlati céljaidat az ilyen nehézségek miatt. Jó pont.
2014. febr. 5. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Van ahol követelmény, hogy megkezdett főiskolád legyen. Ennek fényében nehogy tagadd inkább előnyként számolj vele.
2014. febr. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!