Pontosak jartok be munkaba?
Muszáj vagyok én pontosan bejárni, mert ha kések 2 percet, 15 percet levonnak az időmből, és annyival kevesebb lesz a fizetésem.
Amúgy ha munkaadó lennék magam sem tűrném a rendszeres 20-30 perc késéseket. Nem is értem, nálad, hogy tűrik el.
"Nálunk mindenki akkor érkezik, amikor akar, ugyanis nem az oviban vagy az iskolában vagyunk. Ja, és ugyanez igaz a távozásra is."
Megnézném az emberek fejét, ha a buszsofőrök, metróvezetők, villamosvezetők, mozdonyvezetők, tűzoltók, orvosok etc. mind késnének és csak ennyit mondanának, idézlek "nem az oviban vagy az iskolában vagyunk".
Benned is túlteng az értelem:)
"Megnézném az emberek fejét, ha a buszsofőrök, metróvezetők, villamosvezetők, mozdonyvezetők, tűzoltók, orvosok etc. mind késnének és csak ennyit mondanának, idézlek "nem az oviban vagy az iskolában vagyunk". "
Vannak olyan munkák, ahol a pontosság kritikusan fontos, természetesen. De nem mindegyik. Azért ezt is meg lehet érteni szerintem, hogy nem mindehol számít sem a munkakezdésed ideje, sem az, hogy hányra érsz be az irodába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!