Saját kocsival történő munkábajárást, hogy téríti (kellene téríteni) a munkaadónak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 15:59
1/7 anonim válasza:
Nem kötelező térítenie. Csak téritHETI.
2/7 A kérdező kommentje:
És ha téríti. Akkor hogy?
2013. nov. 14. 16:07
3/7 anonim válasza:
Ha a település közigazgatási határán kívülről jársz, főleg Budapesten. Egyébként BKV-t térít.
4/7 anonim válasza:
9 Ft/km ha saját kocsival jársz. Ez kb. a benzinköltség negyedét fedezi. Vidékieknek a helyközi bérlet 80 %-át ki kell fizetni. Ezt kötelező, pont emiatt van sok helyen úgy a hirdetés, hogy X városból való embert keresnek. Mert nem akarnak bérletet fizetni.
5/7 anonim válasza:
Én ugy tudom hogy az egyik utat a munkaado a másikat a munkás fizeti.
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó rosszul tudod! A munkáltatónak csak a távolsági bérlet 80% kell fizetni utólag! Innentől már csak a jóindulat ha fizet bármit is...
7/7 anonim válasza:
Ha nem tetszik neki, hogy messze laksz, nem is téged fog felvenni. Sajnos sok helyen oda is írják a hirdetésbe, hogy helyieket akarnak. Mert a helyközi bérlet 80 %-át ki kéne fizetniük, de nem teszik.
Én egyszer könyvelőirodába jelentkeztem, és ott is azt mondta a csaj, hogy semmi bejárást nem fizet, oldjam meg a fizetésemből. Ami fura, hogy pont ő mondja, mert a helyközit kell fizetni. Persze nem is vett fel, már a 15 km sok lett volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!