Pár napon belül mehetek valahová dolgozni a most induló "téli közmunkaprogram" keretén belül. Tudtok arról valamit mondani, hogy a BKV-bérletet fizetik-e a munkába járáshoz vagy ezt a majd kapott minimálbérből kell majd állnom? Köszönöm előre is.
Köszi a választ, de én pontosan szeretném tudni...
Azért merült fel bennem, mert nem mindegy, hogy valaki 100-150 e Ft-ot kap kézhez és abból kell vennie a havi bérletet vagy kapja a közmunkás, 6 órás minimálbért, azaz 37 000 Ft-ot kézbe (ez a hivatalos infóm)és ebből kell vennie 10500 Ft-ért a bérletet.
Én is hétfőn kezdek a program keretében...
Bérlet és egyéb juttatás nincs!!
Örüljön az ember, hogy a nevetségesen kevés összegért dolgozhat (én spec. reggeltől estig napi 8 órában, + 1 óra ebédidő+utazás...) gyereket jó, ha este látom és hétvégén...
A nyugdíjas bérletet csak akkor lehet megvenni, ha az Önk-tól valaki kapja a 22800 Ft-os támogatást. A közmunka elkezdése miatt ez a támogatás megszűnik. Köszönöm a válaszokat.
Viszont: az "azt hiszem" és a "valószínűleg" egyáltalán nem segített és másnak sem segítene...
Erre a "téli közmunka-programra" az illetékeseknek lehetett utazásra is pályázni, csak azt nem tudom, hogy ez minden pályázóra igaz-e vagy sem, adható-e vagy egyértelműen jár a munka mellé vagy csak közig. határon túlra vonatkozik...vagy akármi.
Ezek szerint a kövi héten fogom csak megtudni pontosan, hacsak valakinek nem lesz pontos infója. (Lejárt a bérletem és most nem tudom, hogy vegyek-e újat. Ezért is izgat ez a kérdés.)
Kitartást és vidámságot kívánok a közmunkához is és azt, hogy mielőbb találj egy számodra megfelelő állást. A többieknek is szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!