Audi Hungária új járműgyárban fiatal nő bírja?
Nem lenne nehéz a feladat, de nagy a felelősség. Van itt olyan, aki az új járműgyárban dolgozik és nő? Hogy bírja a az 5 nap 11 órát és az éjszakát?
Felvételi tesztben mire lehet számítani?
23 L
én személy szerint kizárnám a nőket gyárakból, bányákból, nem oda valók.
a nőknek otthon kell lenni a családjukkal, főzni a gyereknek, mosogatni.
keress valami női munkát, pl. pénztárost.
nem roszsindulatból mondom, de a nők nem szívesen látott vendégek a melósok körében, állandó megaláztatásokat fogsz kapni a leendő férfi munkatársaidtól, "csicskás" leszel.
Nem olyan fából faragtak, hogy bárkinek is a "csicskása" legyek! Otthon, csalással? Miből 0 ft-ból? nem barna bőrű vagyok, hogy elég a családi meg a lopás...
jelenleg üzletvezető vagyok nettó 90-ér! Nekem ez édes-kevés! Van, hogy néha a nők komolyabbak ilyen téren és jobban csinálják a dolgukat, mint a férfiak.
Én szeretnék ott dolgozni, de kiváncsi is lennék pár dologra!
ha esetleg van itt olyan aki nő és ott dolgozik megosztaná velem a véleményét?
ja fiatal kis pi***, azt hiszed 4 karika van, és az lesz a munkaköröd, hogy ülsz a kopasz kigyúrt pasid mellett az Audiba?
hát nem, ott kemény munka van, maradj csak "üzletvezető", az való neked, ott semmi dolgod nincsen, csak kilopni a kólát a hűtőből, és beszólni a vevőknek.
Te szerencsétlen nagy po*ájú utolsó!Látom, te az égvilágon semmit sem tudsz a gyári munkáról és a páromat a szádra ne vedd! Valószínű több iskolája van mint neked!
Amúgy köszi, hogy lányként hozzá szóltál a kérdésemhez :)
Köszönöm az értelmes válaszokat! Jövőhéten megyek tesztet írni, nagyon várom már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!