Szerintetek milyen dolog az, hogy egy fiatal aki már nem iskolás hanem munka nélkül nem talál állást és bármit el vállalna és nem megy ez, hogy van?
Azért, mert ezek mellett még buta is vagy, mint a föld.
Ilyen írásképpel talán még kőművessegédnek sem vennélek fel.
Ami még feltűnt, megszaporodtak a min. 40-45%-ban megváltozott munkaképességű emberkéket kereső hirdetések. Nem elég a papír és a tapasztalat, de legyél rokkant is.
Milyen végzettséged van?
Ez nem a nagybetűs élet, hanem a magyar valóság. Ha már meguntad akkor csomagolj és hagyd el ezt a putritelepet mert itthon kapcsolatok nelkül semmire sem mész.
Miért kérnek gyakorlatot? Több oka is van. Az egyik legfontosabb mert van helyetted még 100 jelentkező és így azok közül fognak választani akik csinálták már igy megsporolnak egy kis időt mire belejönnél. tök mindegy milyen munkakör kell a tapasztalat.
Ha szeretnéd megtapasztalni a másik oldalát ennek akkor külföldön találsz munkát, mert kevés az ember és rohadtul leszarják csináltad e már. ott a probaidő ha megy maradhatsz.
Egyetem,suli alatt szépen el kell menni dolgozni a szakmába ahogy én is tettem most akarok váltani több,mint 3 év után és most van függőben interjúk,sokkal több zséért,ennyi,ez lemondásokkal jár én nem buliztam nem csajoztam csak suli meg meló
még most is.
Sajnos ezt be kell vállald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!