Szerinted gáz lépcsőházat takarítani fiatal nő létemre?
Egyáltalán nem szégyen- attól szoktam elszmorodni, amikor BÁRMILYEN tisztességes munkát cikinek tart valaki.
35 feletti diplomás nő vagyok, kisgyermekkel, viszonylag jó körülményekkel, anyagilag és presztízsében is megbecsült munkával.
DE:
Ha úgy alakulna, szégyenérzet nélkül állnék takarítani bárhová, komolyan mondom. Nem esne le a karikagyűrű az ujjamon a tescoban sem árufeltöltőként, pénztárosként, konyhai dolgozóként vagy takarítónőként sem.
Minden este tudnék tükörbe nézni, mert ezekkel a munkákkal is a családomat szeretném eltartani.
A takarítás egyébként nem könnyű munka, sőt.
Aki az ilyen jellegű munkákat lenézi, annak talán ki kellene próbálnia pár hétig.
A munka, a becsületes hozzáállás sosem lehet szégyen. A lustaság, kölcsönkéregetés, segélyért kuncsorgás és a dolgozó emberek lenézése annál inkább.
Vállald el az állást, legyél büszkle arra, hogy a mai világban egy ilyen munkára is többszázan jelentkeznek és téged választottak. Becsüld meg a helyed, végezd el a munkádat a legjobb tudásod szerint.
Minden jót.
Én idős emberekhez járok takarítani. Nem értem, miért lenne szégyen.
Ha a segélyért állnál sorba meg fűnek-fának panaszkodnál és közben várnád a csodát, az szerintem nagyobb szégyen lenne.
én gyerek előtt cégvezető voltam, most bedolgozok :)
egy 0-val keresek kevesebbet, de megéri :)
eleinte ideiglenesnek gondoltam, mert nem vették be oviba/bölcsibe, gondoltam míg itthon van is szerezzek pénzt. aztán ment oviba, de sokat betegeskedett, közben megszerettem a munkámat, ráadásul rá is állt a kezem, így dupla annyit keresek vele mint az elején. eszem ágában nincs már visszamenni :D
majd ha nagyobb lesz talán, de nem vágyom arra, hogy úgy éljünk nagyon jól, hogy nem látom a gyereket, inkább meghúzzuk a nadrágszíjjat.
szerintem nincs olyan tisztességes munka amit szégyellni kéne, sokkal "gázabb" ha otthon tengődsz segélyen miközben akár lépcsőházat is takaríthatnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!