Attól függ mit, milyen körülmények között, hány órában kell dolgozni.
2013. nov. 23. 21:15
2/9 A kérdező kommentje:
Mezőgazdasági mérnök, kb 8-10 óra/nap
2013. nov. 23. 21:18
3/9 anonim válasza:
Majdnem 900 ezerért szerintem ki. De ahogy nézem a képeket googlebe nem egy kecsegtető hely :DDD 1 hónapig megnézném a körülményeket és ha nem tetszene hazajönnék.
2013. nov. 23. 23:13
4/9 anonim válasza:
Én tuti nem, írtózok a 3. világbeli országoktól, nekem fontos a közbiztonság érzete.
2013. nov. 24. 03:17
5/9 anonim válasza:
Simán!
2013. nov. 24. 08:28
6/9 anonim válasza:
A munka természetétől függ. Ha pl. szudánban egy légkondis irodában kéne elvégeznem a munkát és csak néha-néha kimenni terepre megfelelő biztonsági előkészületek után ellenőrizni a helyzetet akkor el.
Ha kinn kéne a beduinokkal lennem a napon egy sátorban a sivatagba akkor nincs az a pénz.
2013. nov. 24. 10:16
7/9 anonim válasza:
Párszáz dollárból már felfogadhatsz magad mellé két nagydarab néger testőrt, meg vehetsz magatoknak néhány Kalasnyikovot. És íme, már a biztonság miatt sem kell aggódnod.
2013. nov. 24. 11:16
8/9 anonim válasza:
Én egyértelműen ki. Miért ne? Az arab kultúra nem olyan rossz mint ahogy azt a nyugati média beállítja és jó lenne tapasztalatszerzésnek, ráadásul nagyok sok szép ősi város is van arra, mondjuk az ilyen szempontból mellékes. Ha meg beduinokkal kellene dolgoznom az még izgibb lenne. De lehet hogy csak azért mondom mert voltak szudáni ismerőseim és egyáltalán nem voltak rossz arcok jó néhányan....
2014. jan. 30. 19:38
9/9 anonim válasza:
Utolsó:
Szudánban vajmi kevés ARAB kultúra van, lévén a lakosság túlnyomó többsége NÉGER! Amire te gondolsz az az, hogy a lakosság 70%-a (papíron) iszlám, de ettől még igazi középafrikai nyomortelep.
Amúgy biztonsági szempontból pedig egy meglehetősen rizikós ország, még turistaként is:
A "nép" közé menni meg gyakorlatilag öngyilkosság. Nagyon érdekes lehet, ahogy elrabolnak, esetleg megerőszakolnak vagy kifiléznek az őslakosok, de én inkább nem próbálnám ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!