Ha 3 nap múlva letelik a szabadságod, de most jött össze a kinti melo, kimennél 3 napra kipróbálni?
két hét szabin akartam próbaidőt letenni egy külföldi munkával kapcsolatban, hogy felmondjak e. ezért kivettem két hetet, de 2 nap múlva itthon voltam, mert ugye ilyenkor derülnek ki dolgok...
nos de most hogy lassan letelik a két hét szabim, erre most hívtak, hogy pénteken már dolgozhatnék, plusz a szombat.
szóval kipróbálhatnám. 2 napig. ha nem jó ez sem, maradok a munkahelyemen. de ha össze jönne, telon mondjak fel?
ki, hogyan gondolkodna?
szabim ezen kívül már nincs csak karácsonyra.
Telefonon felmondani?! Ez komoly...
Amúgy kipróbálnám a kinti munkát és vasárnap hazajönnék, ha két napon múlik, akkor meg annyit is ér.
igen én is erre hajlok, hogy kimegyek a két napra.
csak ugye, zokon vennék, ha 2 nap múlva hazajövök..
ezért gondoltam, hogy ha össze jön a munka, ugye haza se jönnék, nem kockáztatva a kinti állást. elvégre ők nem tudják, hogy itthon dolgozom...
nem is tudom hogy lenne jó
de köszi a biztatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!