Te kimennél dolgozni ilyen helyekre?
nem, nem mennék ki.
Az életem, a testi épségem minden más földi célnél többet ér.
Ha üvegvisszaváltásból, vagy wc pucolásból élek biztonságos körülmányek között, akkor már többet tudok a gyerekeimnek adni.
Nem kell üveggyöngyökért árvákat csinálni.
A háborús részét pedig elítélem. (Persze, ha az én hazámba jönnének okosok, hogy megmondják, hogy nekem hogyan kell élni, akkor harcolnom kéne.)
Ha gyerekeim lennének, szóba se jöhetne a kérdés... De sajnos itthon elég siralmas a helyzet, és az ilyen veszélyeztetett helyeken viszont elég nagy fizetések vannak. Itt lenne esély kicsit megszedni magamat, és utána abból a pénzből lehetne már valamit csinálni. Lakásvásárlás és egyebekre gondolok...
Egyébként nem katonaságra gondoltam.
Tudom, hogy a járdán is el tudnak ütni, és megbénulhatok,
de hogy direkt menjek a veszély közelébe, azt nem!
Megértelek, de ha bármilyen kicsit is normális munkát találsz is, inkább maradj.
Tudom, hogy megtanítottak minket nagyravágyónak lenni,
meghogy egy normális lakás nem is nagyravágyás, hanem egy élet munkája .... inkább nehezen élj, és mindig dolgozz, minthogy néhány év időspórolásiból egész életedre ne legyél egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!