Érdemes "csak úgy" kimenni külföldre dolgozni?
Úgy értem, hogy nincs innen lefixálva egy állás. Kimennék xy országba és ott helyben keresnék valamit.
Sajnos már elég régóta nem találok munkát, azért gondoltam erre.
Beszélsz lengyelül és nem találsz itthon munkát?
Hát ez durva!
Nem tudom miért lenne durva. Én nem látok sehol olyan hirdetést, ahol lengyel nyelvtudást kérnek. Talán a fővárosban, igen. De el kéne már felejteni azt, hogy Magyarország= Budapest.
Én sem nagyon találok munkát vidéken, pedig elég jó az önéletrajzom. Sajnos ingázni nem tudok Pestre.
Bár én inkább azt javaslom neked, hogy a külföld helyett inkább előbb a fővárosba költözz, ott ilyen végzettséggel könnyebben találsz valamit. Én is azt fogom tenni első körben.
Affinitás kérdése. Van aki felsőfokúval nem adná alább, de akkor érdemes lehet keresni pl az Euresen.
Nem azért, de felsőfokú végzettséggel, ilyen nyelvtudással már ez kellene menjen magától is. Egyébként ezek a sláger szakmák kint, ami indulónak jó lehet. Felsővezető pozíciót meg pár éven belül el lehet érni vendéglátás területén,pláne 3 nyelvvel ami nyilván nem minimálbéres pozíciót jelent és indulásnál sem a mosogatást kell megcélozni vele.
Akárhogy is talán jobb, mint munka nélkül keresgélni és nem adni alább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!