Mit csomagoljak a páromnak? Külföldre megy 2 hónapra dolgozni.
Tegnap szóltak neki, hogy szombaton reggel veszi fel az autó a megadott helyen és időben. Ma reggel elment 2 napos melóra , holnap este 8-9 körül ér haza.
Minden elintéznivaló rám hárul, légyszives segítsetek.
Nagyon ideges/izgatott vagyok, nehogy elfelejtsek valamit.... így is 50 felé jár az agyam...
Köszönöm!
1 hétre való ruházatot, meleget is hideget is. Gondolom mosási lehetősége lesz. Tisztasági csomagot (fogkrém, fogkefe, borotvahab, borotva, arcszesz, tusfürdő, izzadsággátló, fültisztító és krém ha használ). 2 türülköző. Gyógyszer ha szed valamit, vagy allergiás.
Egyebet nem kell, ha valami kimarad megveszi magának, nyugi :)
Épp azt szeretném elkerülni, hogy valamit vegyen magának. :)
Nem sajnálom tőle, csak ne az első héten költekezzen. :)
Zokni, alsónadrág, nadrág, póló, pulóver, ing, (nyakkendő, zakó, ha olyan munkája lesz, bár kétlem).
Fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon, borotva, borotvahab (ha használ). A többi piperéje.
Zsebkendő, szendvics az útra, iratok, igazolványok.
Nem tudom milyen helyre megy amúgy, munkásszálló, vagy hova? Hány éves, milyen cuccokat használ, ezt csak te tudhatod :) Most írtam a borotvát, de lehet szakállas. Gondold végig, haladj sorban, hogy ha te lennél ő, mire lenne szükséged. Ennyit tudtam segíteni.
Pizsama, papucs,(!) körömvágó olló, egy guriga fekete cérna, beleszúrva egy varrótűvel (ezt nem valószínű, hogy használja), de szúrj bele 1-2 biztostűt is, esetleg jól jön, minimális helyigénye van!!!
Egy guriga konyha kéztörlő, az jó szalvétának is, és szükség esetén WC-papírnak is. :)))
GYÓGYSZERT ha szed valamit, akár csak alkalmanként is. A neo-citrán vagy valami hasonló legyen nála egy megfázás esetére pár kis-adag.
Azt hiszem a többiek által felsorolt dolgok így már ezzel együtt kész is a csomag, még lehet, hogy sok is! Nyugi!
Írj róla listát, rakd ki a röki tetejére, és ahogy pakolod be az utazó-táskába, úgy húzod le a listáról, vagy pipálod ki. Amikor a végén azt látod, hogy nem férnek el (mert azt fogod látni!), akkor lehet szelektálni! Nyugi, menni fog!
Szia! Az én párom is sokat járt külföldre dolgozni, én mindig úgy csináltam, hogy mentem sorba mindenen pl:
- zoknik, alsógatyák, munkásruha ( időjárásnak megfelelő)
- utcai ruha pár darab
- tisztasági csomag (wc papírt is )
- fürdéshez plusz papucs stb.
- a legfontosabbak az iratok (útlevél, unios tb kártya stb.)
- ennivaló az útra (tehetsz kicsit többet hogy biztos elég legyen hidd el történhetnek váratlan dolgok)
- innivaló
- mobiltöltő hogyha van net a telefonján érdemes szüneteltetést kérni a szolgáltatótól mert nagyon drága hátha lesz wifi hogyha visz laptopot akkor az ahhoz szükséges dolgok
Sör és konzervnyitó !!!! + evőeszközök!
Ne feledd azt a kedvenc melegítőt, akármit, amiben a legszívesebb ül este a tv előtt + issza a sörét! :)))
Szerdán szóltak neki, hogy szombat reggel indulás van, ő meg elment 2 napra melózni.
Este 9 körül ér haza. Hiába felnőtt ember ha nincs ideje összepakolni + bevásárolni.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!