Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyire könnyű lenne pályakezd...

Ennyire könnyű lenne pályakezdőként bekerülni pályakezdőként a közigazgatásba?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm a közgazdász diploma megszerzése után csak úgy elküldte az egyik közigazgatási szervnek az önéletrajzát, majd 1 hétre rá már be is hívták állásinterjúra, azután másnap már az igazgatóval volt interjúra, és még aznap délután felhívták, hogy őt választották..... A lány teljesen pályakezdő, csak diákmunkát csinált és azonnal megkapja a nettó 155.000 Ft-ot. Ez ilyen egyszerűen menne? Én azt hallottam ide ismeretség nélkül nem lehet bekerülni.

2013. okt. 26. 22:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom min vagy így kiakadva, senki se írta, hogy milliókat keres, csak hogy akadnak olyanok akik a nettó 150-nél többért helyezkednek el, akár 200-300 ezerért. Ezen mi olyan hihetetlen? C,C++ stb. fejlesztőktől, informatikusoktól is hallottam már ilyen vagy akár jobb kezdőfizetést is pályakezdőként, ha nem hiszel nekem akár nézz körbe itt a gyakori kérdéseken, ha már emberi kapcsolataid nincsenek, és ha már nézelődsz, nézd meg menyi fizetést adnak a BIG4 cégek a pályakezdő közgazdászoknak. Senki se írta, hogy a Vitézy az ismerőse, de az tény, hogy a BME után ügyvezető lett, és állandóan azt hallani a hírekben, hogy milliós prémiumokat kap(a semmire), szóval nem tudom mi a problémád.
2013. nov. 8. 19:00
 22/30 anonim ***** válasza:
A kérdésemre látom nem érkezik válasz.
2013. nov. 8. 19:02
 23/30 anonim ***** válasza:
Nincs semmiféle frusztrációm, én írtam neked, hogy frusztrációid vannak. Erre most az én dumámmal visszaoltasz? Ügyi vagy, 14 évesnek tippellek. Egy normális mondatot láthatunk tőled végre amiben megvéded az álláspontodat? Vagy csak gyerekesen trollkodsz?
2013. nov. 8. 19:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Látom neked az emberek korával van problémád. Véletlenül nem bánnak veled rosszul, a korodhoz méltatlanul? Koravén vagy? Bár az ilyen "ügyi, visszaoltasz" szöveg és az állandó korral kapcsolatos tippeléseid alapján nem csodálkozom, hogy nem találod a helyed. Szeretnél egy ölelést?
2013. nov. 8. 19:08
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát ez elég vérszegény volt, akárcsak a fa$zod.:DDD Este majd telesírom a kispárnám megígérem. Nem vagyok koravén, fiatal vagyok és fitt, de az ilyen kis interneten okoskodó vakarcsoktól feláll a szőr a hátamon. Szóval újra kérdezem(hogy a témától ne térjünk el) miért képzeled azt elképzelhetetlennek, hogy valaki 150 ezernél (vagy nálad) többet keres?:D
2013. nov. 8. 19:13
 26/30 anonim ***** válasza:
miért gondolod*
2013. nov. 8. 19:14
 27/30 anonim ***** válasza:

"fiatal vagyok és fitt,"

Szegénykém, ezt szeretnéd a tükörben látni, ugye? Látom az idő múlását nem bírod feldolgozni, káromkodsz, mint egy kocsis és összeomlassz.

2013. nov. 8. 19:16
 28/30 anonim ***** válasza:
na tippeld már meg hány éves vagyok, kíváncsi vagyok, megnevettetsz
2013. nov. 8. 19:17
 29/30 anonim ***** válasza:
Hiába próbálok mindig a témánál maradni te mindig offolsz a vérszegény személyeskedéseddel amiből egy se jön be, itt is látszik, hogy nekem van igazam és a témában már nem tudsz ellenem érveket hozni.
2013. nov. 8. 19:19
 30/30 A kérdező kommentje:

Emberek, most komolyan! Ti ennyire unatkoztok?

Inkább mindenki menjen és foglalkozzon egy kicsit a családdal....

2013. nov. 10. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!