Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyire könnyű lenne pályakezd...

Ennyire könnyű lenne pályakezdőként bekerülni pályakezdőként a közigazgatásba?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm a közgazdász diploma megszerzése után csak úgy elküldte az egyik közigazgatási szervnek az önéletrajzát, majd 1 hétre rá már be is hívták állásinterjúra, azután másnap már az igazgatóval volt interjúra, és még aznap délután felhívták, hogy őt választották..... A lány teljesen pályakezdő, csak diákmunkát csinált és azonnal megkapja a nettó 155.000 Ft-ot. Ez ilyen egyszerűen menne? Én azt hallottam ide ismeretség nélkül nem lehet bekerülni.

2013. okt. 26. 22:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát ha már itt tartunk 1 év híján majdnem a Vitézy Dávid évfolyamtársa lett, ő meg milliós ügyvezetői fizetéssel kezdte az életet, de gondolom ezt te is tudod, nem kell bizonygatni.:) Egyébként ahogy elmondta, évfolyamtársai közt is bőven akadt aki nagyon jól fizető állást fogott ki, összegeket nem írok, mert a korlátolt agyad úgy se hinné el.:)
2013. nov. 8. 15:59
 12/30 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki pályakezdőként nettó 6 milliót keres. 0 munkatapasztalattal.
2013. nov. 8. 17:27
 13/30 anonim ***** válasza:
Attól mert neked hihetetlen vagy mert neked nem adatott meg attól még elképzelhető, hogy valakit jól megfizetnek pályakezdőként. A 150 ezer teljesen átlagos pályakezdő bér a közgazdászoknál, még a felvi statisztikái szerint is, pedig abba benne van minden szirszar fősuli, a bme meg bce stb. maximum csak feljebb húzta az átlagot.
2013. nov. 8. 17:47
 14/30 anonim ***** válasza:

Vitézy nem azért lett ügyvezető mert olyan ügyin tanulta BME-n, hanem azért mert megvoltak a kapcsolatai, európai parlamenti képviselő az anyja....

"Anyai nagyapja Erdős Péter jogász, popmenedzser, egyik apai nagybátyja, Vitézy Tamás üzletember, Magyarország 100 leggazdagabb embereinek egyike, másik apai nagybátyja, Vitézy András, Antall József volt miniszterelnök tanácsadója, a BÁV egykori vezetője, az LRI korábbi miniszteri biztosa, jelenleg a Paksi atomerőmű Zrt. Igazgatótanács tagja. Apai ágon féltestvére Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont volt ügyvezető igazgatója, – jelenleg a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője – aki anyai ágon Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére."

Ennyi erővel szerintem végezhetett volna a GDF-en is, akkor is a BKV (BKK) élére került volna. Ja és a származása is az a "bizonyos", amit bizonyos sztereotípiák öveznek, nem tudom ez menyiben segítette őt. ;)

2013. nov. 8. 18:05
 15/30 anonim ***** válasza:

"Attól mert neked hihetetlen vagy mert neked nem adatott meg attól még elképzelhető, hogy valakit jól megfizetnek pályakezdőként. "

Nem hihetetlen mivel, mint írtam, az ismerősöm 6 milliót keres pályakezdőként.

2013. nov. 8. 18:25
 16/30 anonim ***** válasza:
Előtte meg azért sírtál a 10.-be, hogy egyesek be merészelnek ide írni 2-300 ezret fizetésnek, itt is látszik, hogy kb. 14-16 éves lehetsz. Ne az Üzlet és pénzügyek kategóriát lessed, inkább menjél írd meg a leckéd.
2013. nov. 8. 18:33
 17/30 anonim ***** válasza:

"Ne az Üzlet és pénzügyek kategóriát lessed, inkább menjél írd meg a leckéd."

Erre inkább neked lenne szükséged, úgy tűnik, kislányom.

2013. nov. 8. 18:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Megértem végül is a frusztrációd, látod, hogy más emberek többet keresnek és sikeresebbek nálad és számodra ez elképzelhetetlen. Azt, hogy lány vagyok meg nem tudom honnan vetted, valószínűleg ez egy másik frusztrációd lehet, csak ezt szexuálisnak hívják.
2013. nov. 8. 18:44
 19/30 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, sőt az is biztos, hogy anyámmal való kapcsolatom volt rossz gyerekkoromban és ezt vetítem ki a többszörös milliomos, szexuálisan magas potenciával bíró kortársaimra, akiké a világ a jövő.
2013. nov. 8. 18:52
 20/30 anonim ***** válasza:
Amúgy te milyen frusztrációval küzdesz?
2013. nov. 8. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!