Ennyire könnyű lenne pályakezdőként bekerülni pályakezdőként a közigazgatásba?
Vitézy nem azért lett ügyvezető mert olyan ügyin tanulta BME-n, hanem azért mert megvoltak a kapcsolatai, európai parlamenti képviselő az anyja....
"Anyai nagyapja Erdős Péter jogász, popmenedzser, egyik apai nagybátyja, Vitézy Tamás üzletember, Magyarország 100 leggazdagabb embereinek egyike, másik apai nagybátyja, Vitézy András, Antall József volt miniszterelnök tanácsadója, a BÁV egykori vezetője, az LRI korábbi miniszteri biztosa, jelenleg a Paksi atomerőmű Zrt. Igazgatótanács tagja. Apai ágon féltestvére Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont volt ügyvezető igazgatója, – jelenleg a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője – aki anyai ágon Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére."
Ennyi erővel szerintem végezhetett volna a GDF-en is, akkor is a BKV (BKK) élére került volna. Ja és a származása is az a "bizonyos", amit bizonyos sztereotípiák öveznek, nem tudom ez menyiben segítette őt. ;)
"Attól mert neked hihetetlen vagy mert neked nem adatott meg attól még elképzelhető, hogy valakit jól megfizetnek pályakezdőként. "
Nem hihetetlen mivel, mint írtam, az ismerősöm 6 milliót keres pályakezdőként.
"Ne az Üzlet és pénzügyek kategóriát lessed, inkább menjél írd meg a leckéd."
Erre inkább neked lenne szükséged, úgy tűnik, kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!