Miért gond a munkaadónak a túlképzettség?
Vannak olyan vezetők, akik nem a tanulmányai és szakmai tapasztalatuk miatt kerültek abba a pozícióba amibe vannak. Ilyenek vannak a Tesconál is... Sőt... képzeld el,én magam is ilyen vagyok. Nincs olyan végzettségem, ami szakmámhoz, pozíciómhoz kell. Úgy gondolta a holland igazgatónk, hogy nem vesz fel új embert minőségbiztosítási vezetőnek,mert ezt meg tudja csinálni egy közgazdász is. Még akkor is ha addig közöm nem volt BRC-hez, HACCP-hez, TFMS-hez meg TPPS-hez.
...én meg nyilván nem akarok olyan minőségellenőrt alám, aki élelmiszeripari-mérnök, mert nincs szükségem arra, hogy a fejemre nőjjön. Az igazgatónkat meg rohadtul nem érdekli, hogy kit veszek fel, mert amíg futószalagon szállítom az legmagasabb audit kategóriákat, addig neki sincs érdeke élelmiszer biztonsági szakembert alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!