Mit csináljak, költözzek el?
Figyelt kérdés
A dilemma az az, hogy az összes barátom felköltözött Pestre. Nagyon egyedül maradtam, szó szerint. A nap csúcspontja az ha bemegyek dolgozni. Ez a másik. A fizetés kevés, nem tudok előrelépni, viszont szeretek ott lenni. Kedvesek a kollegák és közösségbe érzem magam. Ha valahol, akkor ott nem érzem magam egyedül. De tudom hogy ez csak egy ideig kielégitő. Mit csináljak?? A szabadnapjaimon meg vagyok halva, legszivesebben mennék Pestre én is. Talán ott se jobb az élet de változtatni akarok mert már beleőrülök ebbe az unalomba. De félek itt hagyni a munkát, hiába hogy más nem köt ide. Félek hogy Pesten nem tudnék beilleszkedni, és hogy ugyanugy egyedül lennék emiatt.2013. szept. 20. 20:43
1/11 anonim válasza:
Keres egy hobbit nekem ez csak üres hiszinek tűnik.
2/11 anonim válasza:
Ha ilyen jól érzed magad a kollégáiddal miért nem hívod el őket valahová munka után? Máris barátok lennének és nem lennél magányos.
3/11 anonim válasza:
szerintem költözz el. ott van minden barátod, lehet hogy nehéz lesz beilleszkedni de menni fog. legalább nem telnek unalmasan a napjaid.
4/11 A kérdező kommentje:
mert vagy inkább otthon gubozik egyedül, ilyenekkel lefoglalják magukat hogy mosás meg takaritás, huszonévesen... van aki a pasijával tölti minden szabadidejét.... pedig jol kijövünk! de ez a baj az emberekkel! vannak a saját kis világukban és nem lehet őket kimozditani!
2013. szept. 20. 20:58
5/11 A kérdező kommentje:
első: a tárgyak nem helyettesitik az embereket. nem azt mondtam hogy nincs hobbim vagy nincs mivel lefoglalni magam. van hobbim és én is kitakarithatnám a házat mindennap, de ettől még ugyanugymagányos maradok.
2013. szept. 20. 21:16
6/11 anonim válasza:
Keress állást 'Pesten! Csak akkor költözz fel,ha már megvan az új állás.
7/11 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok. ha megyek dolgozni, az a nagy történés az életemben... Ha nem kell, akkor meg itthon vagyok és lefoglalom ugyan magam, de tök egyedül maradtam én is. :(
24L
8/11 A kérdező kommentje:
vann félretett pénzem, szoval nem akadály hogy munka nélkül felköltözzek, mert nem vagyok az a tipus aki interneten keresgél melot aztán 6000 ftokbol felmegyek állásinterjukra ami vagy sikerül vagy nem. csak elkéne nmár indulni :/
utolso, te hol laksz? privibe ird meg ha gondolod :)
2013. szept. 21. 04:38
9/11 anonim válasza:
Nincs nőd? BP-en lesz? Kikapós kis csaj ismerősőd felment a nagyvárosba, nincsen kivel döngetni?
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem a költözés a megoldás, gondolom, ahol laksz, nem te vagy az egyetlen ember. Szerezz új barátokat. Persze, haver meg ismerős sok lehet, de a barát az más kategória. De nem élheted le az egész életed úgy, hogy az elköltözött barátoktól függesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!