5 tagu családok havi mennyi pénzből tudtok kijönni?
jövöre mi is 5en leszünk(2 felnőtt +3 gyerek) és kíváncsi vagyok,hogy így mennyiből és hogyan lehet kijönni egy hónapban.
nekünk kb 180 ezer lesz;ennyiből ki lehet jönni jól?Hogy lehet ennyi pénzből jól kihozni egy hónapot?elég ez egy 5 tagú családnak?nincs tartozásunk a havi kiadás számlákra és fűtésre kb 45 ezer ft télen!nyáron meg 20-25 ezer.
ti mennyiből gazdálkodtok?Hogy sikerül megoldani,hogy mindenkinek jo legyen és ami kell azt megkapja az akinek szüksége van valamire?
Az elsőnek igaza is van, de mégis muszály. Nem tudom hogy fog kijönni ebből az 5 tagú család, de nincs más választásotok, gondolom ha tudnál jobban fizető melóba menni akkor már ott is lennél.
Ketten kijövünk valahogy kb. ugyanennyiből úgy hogy autó van, fenntartjuk, félretenni nem tudunk és albérletben élünk.
Először is sajnálom hogy így van, de nincs tartozásotok, arra törekedjetek hogy ne is legyen, mert az csak nő.
A gyerekeknek ami muszály az muszály, a számlákat ki kell fizetni, a többivel meg valahogy gazdálkodjatok.
Egy kaját még másnap meg lehet melegíteni, elég szomorú hogy ilyeneken kell gondolkodni aki még dolgozik is.
Ti tudjátok hogy mi a fontos, ahol lehet csökkenteni a költségeket, mert nem egyformák az emberek, mindenkinek más fontos.
Érdemes jól megnézni az árakat, akciókat figyelni különböző áruházakban, lehet hogy hülyén fog hangzani, de pl. ha vásárolsz a sparba, ingyen csináltatsz supershop kártyát, fel teszed a pontot vásárláskor előbb utóbb pár száz forint lesz rajta amit le tudsz vásárolni, nem reklám esküszöm, de sokszor még az a pár forint is számít.
Ilyen telefonszámla kérdés, ami Neked a legkedvezőbb olyan csomagot válassz, ha muszály telefonálni, asszerint.
Nézd át a számláid, nem az hogy bármit is megszüntetni, hanem mit lehet megoldani kedvezőbben.
Szia!
Tudom, hogy elkényeztetett f*sz vagyok, meg én vagyok a csekonics báró, de 21 évesen 140 ezerből egyedül alig jövök ki!!!
nyilván a szüleidnek olyan munkahelyet sikerült találni amivel ilyen jól kereshettek.hát nézz körül légyszíves ebben az országban,kevés az ahol ennyit keresnek,sőt némely családok még kevesebből is élnek mint mi....
azért köszi a választ.és a többieknek is.
Nem egészen erről szól a mi történetünk sem, apám egy nagy cégnél dolgozik mióta megalapult, ennek ellenére a 25 éves majd' 2x annyit keres mint Ő. Apa sajnos simán csak munkába menekül, egyébként dúsgazdagok lehetnénk, ha hajlandó lenne következetesen learatni a babérokat, amiért megdolgozik, csak sajnos mindig a legutolsó pillanatban futamodik meg, amit Ő becsületnek és szolidaritásnak nevez.. Amúgy azóta a mi anyagi helyzetünk is sz*r, 270 ezres havi törlesztőt fizetünk. Ennek a felét jövőre nekem kell előteremteni...
Végszóként egy idézet:
"Ha nem tudod kitalálni, miként teremtsd elő
a megélhetésedre valót, akkor másoknak dolgozhatsz
egész életedben." (Dr. Thomas J. STANLEY)
Sok sikert, és mégtöbb kitartást kívánok nektek!!
hát sajnálom,hogy apukád nem használja ki az alkalmat és megfutamodik,nem kéne neki....de hát,ha ő így érzi jónak :)
kössz az idézetet,nagyon igaz.hát van még 1 kis időm kitalálni,van végül is 1-2 ötletem,de egyik sem tul jövedelmező ezért nem lesz jó.
neked is sok sikert mindenhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!