Meglehet élni ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy otthagyom az iskolát és elmegyek dolgozni és elköltözöm albérletbe..nagyon nem szeretnék, de sajnos muszáj..valami gyárba gondoltam hogy megyek nem valami magas a fizetés nem tudom mennyi lehet pontosan, de aki olyan helyen dolgozik az tudja mennyi az annyi..szóval az a kérdés, hogy megtudnék-e élni annyi pénzből?2010. szept. 12. 17:09
1/10 anonim válasza:
Meg, ha csak szobát bérelsz, csak elég nehezen. Az első problémánál elakadnál, nem lenne pénzed megcsinálni ezt vagy azt. Kocsi, gép, új telefon, új télikabát... pedig ezek pár éven belül előjönnek.
2/10 anonim válasza:
Ezek általában minimálbért vagy kicsivel többet fizetnek (80-100 nettó maximum). Számold ki, hogy az albérleten (+rezsi) felül mennyi marad, és döntsd el. Arra ne számíts, hogy autófenntartás, utazás, nyaralás...
3/10 anonim válasza:
Hát először is attól is függ hogy hol .
A minimálbér kb. 74000 ft. Egy albi fenntartása pedig attól függ, hogy hol 20-30-40-50ezer is lehet. Attól függ hányan laktok, milyen a lakás mennyi a rezsi. Hát örülhetsz ha nem halsz majd éhen.
4/10 anonim válasza:
Nem. Mivel azt nem nagyon lehet életnek nevezni, hogy otthon kucorogsz éhesen, szomjasan, miután kifizetted az albérlet+rezsit!
5/10 anonim válasza:
Ez csak pont arra elég, hogy ne legyél hajléktalan, többre nem.
6/10 anonim válasza:
inkább tanulj, ha a szüleid csak minimálisan is tudnak még támogatni...esetleg menj el diákmunkára tanulás közben. járj estin vagy levelezőn suliban, de vhogy járj, sulit ne hagyd abba...
7/10 A kérdező kommentje:
ha a szüleim támogatnának minimálisan(értem ezt a pénzen kívül minden másra is) akkor eszembe sem jutott volna ez..most mamámnál lakom, de nem akarok a nyakán maradni sokáig..
2010. szept. 15. 16:50
8/10 A kérdező kommentje:
jah és igen..arra gondoltam, hogy estin kellene végezni valamilyen iskolát..
2010. szept. 15. 16:51
10/10 A kérdező kommentje:
Magyarul miért nem lehet?
18
2010. szept. 17. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!