Melyiket válasszam? Figyelembe véve a későbbieket? Az előnyöket és a hátrányokat?
Arról van szó, hogy fontos döntést kellene hoznom, és nem tudom hogy mi tévő legyek. Én olyan típus vagyok, hogy félek az újtól. 2 munkahely közül kellene választanom. Az egyik a jelenlegi, ahol már ismerem az embereket, szeretem a munkámat. Úgy néz ki, hogy meg tudnák hosszabbítani a szerződésemet még 1,5 évre, de ez is majd csak akkor lesz 100% ha aláírom. A másik pedig egy új hely lenne. Szimpatikus nagyon a főnök, az ő elmondása szerint is egy nyugodt, türelmes ember, én is annak láttam a személyes interjú során. Hasonló lenne a munkám mint most, kb ugyanaz, csak napi 8 óra helyett 10 órát kellene dolgoznom. Fizetésem ezzel arányosan több is lenne itt, mint a jelenlegi munkahelyemen, a bejárást 100%-ban térítenék, és az ő elmondása szerint fizetésemelésre is számíthatnék próbaidő után. Próbaidő után pedig határozatlan lenne a szerződésem. Szóval előny: előrejutási lehetőség, stabil cég, fizetésemelés. Hátrány : napi 10 óra munka (nekem ez kicsit sok), illetve ott a nagy kérdés hogy milyen lesz az új hely?
Mindezeket figyelembe véve ti mit gondoltok? El kellene vállalnom az új lehetőséget?
Határozatlan szerződés tudod mit jelent?
Mit jelent ha próbaidő után eltanácsolnak, akkor visszamehetsz a régi munkahelyedre?
Nagyon megfontolandó, de helyetted nem dönthetünk.
Én maradnék a seggemen ahol vagyok(ez én vagyok).
Azon gondolkozz el tudsz e szerezzni napi 2 óra plusz munkát? Esetleg nem minden napra h ne legyen sok. Ha igen akkor a régi biztos mellé ez jobbnak tünik mint a biztost elhagyni a bizonytalanért...
Kivéve persze ha azt mondják menj szerencsét próbálni s ha nem válik be jöjj vissza. Van ilyen is kérdés ez az e?
Ha kikurják ezt a kormányt akkor a következő még szarabb lesz s ujjult erővel folyik majd tovább a rablás.
Ha az uj helyen igérnek előrelépést a régi meg igyis ugyis megszünik akkor nem sokat vesztesz ha ez se jön össze.
1 évnyi munkát vesztesz de annyi idő alatt jó esélyel ugyis kapsz.
de a 10 óra tényleg megterhelő főleg ha már most igy állsz hozzá.
ez valóban egy nyomós ellenérv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!