Húsvétra választhatók a Sony Xperia Tipo, Miro, U, Sola vagy J közül! Szerintetek melyiket válasszam ezek közül? Ha tudtok lécci írjatok róluk előnyöket és hátrányokat!
Tipo: +Kicsi,+olcsó,+android 4.0 ics,-gyenge processzor,-gyenge kamera
Sony Xperia Miro: +Kicsi,android 4.0 ics,+jobb kamera,+előlapi kamera,-drága,-gyenge processzor
Sony Xperia U: +erős processzor,jó hd kamera,+előlapi kamera,+tudásához képest olcsó,+szép kijelző,-gyárilag 2.3 android van rajta
Sony Xperia Sola: +floating touch,+erős processzor,jó hd kamera,jó kijelző,-gyárilag 2.3
Sony Xperia J: +Szép kijelző,+jó üzemidő,+szép,+android 4.0 ics,+5 megapixeles kamera,+előlapi kamera,-régi processzor,most drága
És a Go pixeles...
Ezek közül egyértelműen a Sola és az U a nyerő. Go-t pedig akkor vegyél, ha ne fontos, hogy szép kijelzője legyen.
Első kettő válaszoló rendesen megválaszolta, teljesen egyetértek. Nekem U van, elégedett vagyok vele, ezt ajánlom, ha elég neked az összesen 5,5GB nem bővíthető (csak felhő tárhelyekkel bővíthető) memória.
Sola kb. ugyanez kicsivel nagyobb kijelző és bővíthető. Ár-érték arányban az U szerintem még mindig verhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!