Xperia sola, vagy lumia 620?
Lumia.
De próbáld ki mindkettőt és meglátod a különbséget.
Kevés az app?? 150 ezer app nem elég rá? Minden fontos app elérhető, és ami hiányos, az idén elérhető lesz.
Rakás szar?? A leggyorsabb és a legstabilabb oprendszer a WP7 és a WP8. Nem laggol, nem fagy. Csak benne van a nevében a Windows, és ezért neked is be kell állnod a fikázók sorába.
Mielőtt bárki bármit fikáz...próbálja ki élőben.
És a Lumiának durvább hardvere van a Sola-nál sokkal, plusz most dobták piacra, így 18 hónap szoftveres támogatása van. A Sola pedig idén kapvalamit és csók vége.
Én nem vontam kétségbe a wp sebességét, mert tudom, hogy kegyetlen gyors. Nekem problémám a hang minőséggel van, mert elég "igényes" hallásom van.
Egyébként, lehet wp 8 -on warezolni? Vagyis inygen beszerezni a fizetős appokat? Mert ha nem, akkor valszeg az van mint ios -nél, hogy ami ingyenes droidon, az fizetős a wp -n, kihasználva azt, hogyha kell az a program/játék úgy is megveszed.
A legtöbb wp appnál van fizetős és ingyenes változat is. Az ingyenes csak annyiban különbözik, hogy vannak reklámcsíkok, amik egyáltalán nem zavaróak. A legtöbb fizetős pedig 3-500 forint.
Az a füles amit adnak a lumiákhoz, lehet, hogy fos, de ha igényes vagy, úgysem azt használod.
Én friss wp használó vagyok (1 hónap) és állítom, hogy a legjobb döntés volt. Warezolni nem lehet tudtommal, csak a piactérről telepíteni. De nincs is rá szükség, a warez maradjon meg a csóró droidosoknak.
Én is eldobtam a gyári fülesemet, és vettem helyette egy jó fülest.
Ha unlockolod, akkor lehet rá appot/játékot tenni. De ha a netről eredeti játékot szedsz le és felteszed a memoria kártyára, akkor a piactéren keresztül telepítődik...ennek pontosan nézz utána, csak olvastam valahol. Wp7 user vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!