Melyik éri meg jobban? Nokia Lumia 610 44.900-ért vagy Sony Xperia Tipo 36.900-ért?
Tipo
De inkább a T-nél vedd,most ott 30000
heló heló, látom h nem rég válaszoltatok, szóval itt még van élet :)
én az utolsó kommentben megnevezett átlagos felhasználó vagyok és nagyon-nagyon kéne a segítség. nem írok ki új kérdést, remélem nem baj :D
e két telefon között vacillálok én is. most sony ericsson w595öm van, már három éve, kezd meghalni. nekem azért van szükségem új telóra, mert már elhasználódott, kikapcsol minden ok nélkül, akár telefonálás közben is, nem az aktuális trendeknek akarok megfelelni. nem akarok az új telóval semmilyen varázslatot csinálni, elég egyszerűek az igényeim: lehessen vele telefonálni :D, tudjak kékfogon fájlokat küldeni, naptár-ébresztő-hangrögzítő (tudom, h naptár minden telóban van, csak az igényeim szintjéről szeretnék egy képet adni), egy átlag kamera legyen benne, nem kell 6 millió színű képernyő, játszani abszolút nem akarok bla-bla... a legalapabb dolgok kellenek, ha nagy volumenű dolgot akarok csinálni ak arra van a laptopom. még nem volt dolgom okostelefonnal, nem tartom a lépést a korral (ősz öreg 19 éves fejem :D) eddig nagyon bejött a lumia 610, de amikor szembesültem azzal h a windows nem csipázza a kékfogat, hááát... nem mondom h hű de sokat küldözgetek, de hozzászoktam h van és eléggé megrémít a gondolat h egyszer csak ne legyen.
ha van időtök akkor mint egy óvodásnak, kb úgy írjátok le a dolgokat! folyamatosan művelem magamat a témában, de ez a folyamat kb 12 órája tart, szóval... :D
Sziasztok.Na szóval.Jönnek ugye az okostelefonokra bizonyos időközönként szoftverfrissítések.Ami most jött (7.8)többek közt a 610-re is,már engedélyezi az adattovábbítást (képek stb.)Bluetooth-on keresztül.Naptár,ébresztő,hangrögzítő,alap,és jól működik ma már minden telefonon.Van egy un.alkalmazás bolt,amire a telefonodról felmehetsz,van kismillió hangrögzítős alkalmazás ingyen,amikből kedvedre válogathatsz,és letöltheted a telefonra.Már a legtöbb telefonon teljesen jó a kamera,legalábbis használható,élvezhető képminőség.6 milliónál meg azt hiszem már egy gyengébb megjelenítő is több színt produkál.:)Ettől függetlenül én is inkább a 620-ast javaslom,pláne ha sokáig használsz egy telefont.Meg mondom miért:(a fő kérdezőnek is szól)A 610-esen Windows Phone 7(továbbiakban WP) van,a 620-ason WP8.Nos a WP7 még 1.5 évig kap támogatást.Ez azt jelenti,hogy ha 19 hónap múlva változtat pl. a Gmail a fiókján,az nem lesz kompatibilis a WP7-tel,és a Microsoft,már nem is fogja ezt a változást frissíteni,tehát ez esetben a Gmail "elnémul" a WP7-eken.De ez megtörténhet a facebookal,ill.bármely más netes szolgáltatással.Egyszerűen fokozatosan elavul a WP7,és nem lesz kompatibilis semmivel,miután az MS elengedi a kezét.Persze 18 hónapig még oké,hogy utána mikor kezdődnek a gondok,csak azon áll,vagy bukik,mikor változtatnak az e-mail fiókok,közösségi fiókok a rendszerükön.A 620-ason ugye WP8 fut már,ami új rendszer,tehát még sokáig támogatva lesz.
Tiporól annyit,hogy nem vennék androidot (az fut a tipon)80-90 ezer alatt.Egy ilyen olcsó android rendszert futtató telefon,csak arra jó hogy megutáld a rendszert.Remélem segítettem,sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!