Vásároljak most egy Nokia e6-ot, vagy várjak még több hónapot, hogy a sony xperia z ára kicsit lejjebb menjen?
Régebben mindenképpen e 6-ot akartam, de most megtetszett az xperia z is. Szerintetek megéri várnom , amíg a z ára olyan 120000-re csökken? (mert úgy esetleg megtudnám venni) Ez kb. mikor fog bekövetkezni? És milyen extrákat produkál a z, amit egy olcsóbb okostelefon nem tud..? ( bocsi az utolsó tájékozatlan kérdésemért, bár megnéztem a készülék tulajdonságait, nem igazán tudnám megmondani kinek éri meg megvásárolni az ilyen drága telefonokat, ill bennem van a kétely, hogy számomra nem tud-e egy kicsit túl sokat :P )
mindenesetre nekem főleg egy nagyon gyors internet lehetőség kéne magán a telefonon, ill. nagyon jó média tulajdonságok.
Hogy mondjak is indokot : Nokia e6: szutyok,régi,ótvar , elavult , támogatatlan, lassan elfeledetté váló symbian oprendszer, 256ram 600mhz proci(ez mi, a tipo-mban több van), törpe 2,4" kijelző(ennél még a volt x10 mini pro-m kijelzője is nagyobb) , ennyi elég, bár biztos van még több ellenérv ez ellen a teló ellen.
Ellenben a Z-vel (ami király teló, azt leszámítva, h baszott fakó a kijelző,és gyenge a betekintési szöge+nem a legnagyobb fényerővel) 1,5ghz-es 4MAGos proci, 2gb ram, alap telómemória 8-32gb közt mozog(azt hiszem) , 5"-os kijelző , 1920x1080p felbontás, 13megapixel kamera, full hd video felvétel (1080p) , ja meg ANDROID, a manapság legelterjedtebb,legtámogatottabb telefon oprendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!