BetépettKacsa kérdése:
Xperia Sola, Ace 2 vaagy Alcatel Onetouch 995 (avagy telenor onetouch s)?
Figyelt kérdés
tükröm-tükröm mondd meg nékem, ki a leg..jobb a kategóriában! a One Touch fura lehet a sola és ace2 mellett, de miért ne?2013. márc. 5. 21:11
1/7 anonim válasza:
Ezek közül ace 2, ugyan az mint a sola, csak 768 mega rammal, ami mindig jól jön. És valóban, nincs rá ICS, viszont mindjárt itt a JB. Azaz kapsz Project Buttert.
2/7 anonim válasza:
Sola. Lehet, hogy másfélszer kevesebb ram, de ötször jobb optimalizálás.
3/7 anonim válasza:
Ez lejart ugy: Sola.
Sokkal jobban van optimalizalva, es 1 ghz-es, van ra ics, az ace2-re meg nem lehet tudni mikor jon ki a frissites, es azzal se lenne gyorsabb, valamint a Sola-ban van floating touch, es olcsobb is.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy a OT felveheti-e velük a versenyt
2013. márc. 6. 20:30
6/7 kovacsd2000 válasza:
A TELENOR ONE TOUCH S AZ SOKKAL DE SOKKAL JOBB MINT A TÖBBI
7/7 bazrally válasza:
Nekem az Ace 2-vel soha semmi gond nem volt.Engem is meglepett hogy milyen jó.Bőven megéri az árát.:DJa és Alcatelt soha!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!