Sony Xperia Sola / Alcatel OT-955 / LG Optimus L7?
Figyelt kérdés
Mobiltelefont szeretnék venni a napokban .
Többet keresgéltem ez a 3 ami ár arányában tetszik .
Mivel konkrét tapasztalataim nincsenek okostelefonokkal , szeretném kérni véleményeteket
főbb céljaim a telefonnal : - Internet
- Multimédia (Zene , Videó)
- Játékok
- És személyreszabhatóság (Ez alatt azt értem hogy reggeli kávém mellett megnézem a híreket Widgetek formájában stb)
2012. nov. 20. 20:20
1/6 anonim válasza:
Mind3 jó teló de én inkább a Sola-t ajánlanám, vagy esetleg az Alcatel-t.
2/6 anonim válasza:
LG-t semmikép se, mert fos.
A sola-nak pedig erősebb a processzora, mint a ot995-nek, szóval sola
3/6 anonim válasza:
Énma kaptam kezembe az alcatelt...meg kell mondanom isteeeeeeni :D hihetetlen jó hanghatás, internet is nagyon szépen fut rajta. Gyors gépezet. Úgy alakítom, ahogy akarom. A kamera nem a legjobb de progikkal lehet javítani. Két féle kínézet közül is lehez választani :) én csak ajánlani tudom :)
4/6 A kérdező kommentje:
A Solának 1 GHz a procija nem ? Az alcatel-nek azt írják 1.4
akkor miért erősebb a Sola?
(Ezt nem kötekedésnek szántam de tényleg ez van a Telenor oldalán is pl.)
2012. nov. 21. 06:07
5/6 anonim válasza:
Sola az dual core az Alcatel meg sima
6/6 anonim válasza:
Vedd a sola-t, mert az magasan a legjobb. Egyébként meg a 2 mag miatt erősebb a sola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!