Szeretnék telefont venni és eddig leginkább a Sony Xperia U fogott meg legjobban! Tudnátok nekem mondani róla előnyöket és hátrányokat is?
szerintem ez a telo éri meg legjobban az árát.
ui.:előre is köszönöm a hasznos válaszokat!!!
esetleg a sola
kn ugyan az, mint az u, csak bővíthető (persze drágább is)
nem bővíthető, idegesítő világító csík, NEKEM nem jön be a sony kezelőfelülete, és szerintem iszonyatosan ronda szegény :D
Viszont nagyon dícsérik, végülis kapott egy kétmagos procit, gyors, és állítólag jól van optimalizálva... bár olyan mélyen nem folytam bele a témába, nekem nem szimpatikus az a telefon, de nem mondom hogy rossz :D csak tényleg a fő kérdés, hogy elég lesz-e az a memória ami benne van, mert nincs "bedugok egy sd kártyát"..
Húgom használja elsősorban, de valamennyi tapasztalatom van:
+Kiegyensúlyozott harver
+Jó kijelző mind felbontást, mind minőséget tekintve
+Egész jó GUI
-Az indokoltnál több helyen recseg, túlságosan műanyag
-A világító sáv nem kapcsolható ki. Próbálj meg éjszaka olvasni, vagy akár csak böngészni rajt, őrjítő
-Fagyásra hajlamos
-A Sony telefonok szervizelését a Cordon Electronics (régi nevén Cirma) végzi, így a készülékre adott garanciát gyakorlatilag lehetetlen érvényesíteni: eláztattad, fizikai sérülést okoztál, illegálisan cseréltél szoftvert, ezért buktad a garanciát. Ha nem tetszik, perelj.
Árát tekintve egyébként egész jó készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!