Tudtok mondani valami érdekességet mondani a Sony Xperia Tiporól?
Figyelt kérdés
Karácsonyra keptam nekem nagyon tetszik és szeretnék valami használati különlegességet megtudni rólla2013. jan. 17. 17:32
1/8 anonim válasza:
Nincs ilyen, működik úgy ahogy kell, semmi több.
Ha jobban kiakarod használni a benne rejlő lehetőségeket rootold.
2/8 A kérdező kommentje:
oké
2013. jan. 18. 07:02
3/8 anonim válasza:
Kikapcsolt állapotban nem ébreszt.
A régieknél volt ilyen, hogy beállítottad az ébresztést, kikapcsoltad a telefont, de ugyanúgy ébresztett.
Ha nem akarod, hogy éjszaka hívjanak, de kell az teló az ébredéshez, állítsd át repülőgépes üzemmódba.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 20. 17:40
5/8 anonim válasza:
Ja! A memóriakártyát betenni könnyű, de kivenni nehéz. Legalább is, én mindig küszködök a kivételével.
Szóval gondold meg, hogy ki akarod-e venni, ha már egyszer beletetted.
6/8 A kérdező kommentje:
oké akkor nem veszem i:)
2013. jan. 21. 20:18
7/8 anonim válasza:
Úgy értem, hogyha úgy gondolod, hogy sok dolgot akarsz rátenni a kivehető mem.kártyára, kapásból nagyobb teljesítményűt szerezz be, pl. 4 gigás helyett 8 gigásat.
8/8 A kérdező kommentje:
jó
2013. jan. 22. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!