Szerintetetk a gyűrűtetoválás, azaz a gyűrűsujjra tetoválás okozhat később hátrányokat?
A hátrányt inkább a munka, munkavállalás területére értem. Pl. Nem vagyok főállású tanár, de óraadóként szoktam tanítani. Főállásom is emberekkel kapcsolatos. (Bár ez változhat, midenféle munka jöhet még nyugdíjig egy 30-as életében.)
Viszont nagyon tetszik, sokkal jobban, mint egy gyűrű és szeretném.
A hátramaradt életedben a veled szemben állót emlékeztetni fogja, hogy milyen komolytalan fráterrel áll szemben, akit nem szabad komolyan venni.
Ámbár már a kérdés felvetése is erre utal...
Én nem tenném. Lehet, h Neked nagyon tetszik, de a munkáltatódnak vagy a jövendőbeli munkaadódnak nem biztos, h tetszene. Csináltass akkor a vállad alá. Az nem látszik, gondolom nem bikinibárban szeretnél dolgozni, rövid ujjú pólóval eltakarható. Munkahelyen kívül meg úgy öltözöl ahogy akarsz. majdnem úgy...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!