Titkárnő kézfejére tetoválás?
Figyelt kérdés
Ügyintéző titkár szakot végeztem, szeretnék ilyen jellegű munkát is végezni. Van már két tetoválásom, de egyik sem látható helyen, tehát nem okoznak gondot.Viszont szeretnék a kézfejemre, pontosabban a kisujjam vonalára, a kezem oldalára - remélem érthető :) - egy kisebb feliratot, esetleg valami apróbb motívumot, de mindenképp valami ízléses dolgot. Sokszor olvastam és hallottam már, hogy a munkaadók manapság nem igazán tolerálják a tetovált embereket, illetve nagyon figyelembe veszik azt, hogy esetleg van-e a jelentkezőn valamilyen "díszítés". Egy titkárnő keze eléggé szembetűnő, hiszen azt minden ügyfél látja. Szerintetek csináltathatok tetkót, vagy hagyjam inkább?2012. szept. 11. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a főnököd.
2/4 anonim válasza:
Valószínű nem az első munkahelyedről fogsz nyugdíjba menni. Ahány főnök annyi elvárás. A többit pedig meg is válaszoltad magadnak. Igen, lehet valaki azért nem fog alkalmazni mert tetoválás van a kezeden. Én sem láttam még sehol tetovált kezű titkárnőt. Ha viszont neked ez ennyire fontos akkor vállald a kockázatot.
3/4 anonim válasza:
Megkérded a főnököd. Szerintem nem fogja gondnak tartani.
Ha esetleg munkahelyet kell váltanod és állásinterjúra kell menned, akkor a biztonság kedvéért ideiglenesen eltünteted. Pl púderrel (annyira nem értek hozzá, de szerintem elfedi, elnézve a dél amerikai sorozatok sminkjeit).
Különben ahova akarod a tetkót azért nem olyan feltűnő felület, tehát ha úgy fordítod a kezed észre sem veszik.
4/4 Építész válasza:
40-50 év múlva milyen jól fognak kinézni a tetovált nénikék, már nagyon várom :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!