Óvónőként hátrány, ha tetoválásom van? Befolyásolja ez az elhelyezkedést?
Egyetértek az elsővel. Hacsak nem valami nagy, feltűnő, esetleg kirívó helyen van, úgy nem hiszem, hogy gondot okozna, ha egyébként el tudod takarni.
Én pl. így piercingekkel, tetovált anyukaként biztos nem is akarnék oviban elhelyezkedni, mert kb. nulla esélyem lenne rá. De a gyerekek azok megint megcsodálnak :D
Én is óvónő vagyok a bal lapockámon van egy kombinált jin-jang motívum, nem látszik, de egyszer az öltözőben felfedezték a kolléganőim és nagyon tetszett nekik. Volt pár anyuka a csoportunkban, akiknek volt, nem is kicsit, ezen kívül a legtöbb gyerek tetkórágókat ragaszt magára. Ha az összkép ápolt, megnyerő, akkor szerintem nem vészes. Én meglepődnék, ha ezért nem vennének fel egy szimpatikus embert.
Szerintem valamennyire már nyitottak erre.
23N
Ha óvónőnek készülsz, ne csináltass tetkót... A kettő nekem nagyon ellentmond. Aki vagánykodni akar, az vagánykodjon, aki pedig kicsi gyerekeket nevelni, az neveljen kicsi gyerekeket! Döntsd el, hogy neked melyik a fontos.
A lábfejen amúgy nyáron nagyon feltűnő.
Ha nem látható helyen van, akkor nem befolyásol semmit. Nem tudom nyáron lehetnek-e szandálban az óvónők, ha igen, csak olyat horjd, amiben nem látszik.
Nem szép látvány egy tetovált óvónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!