Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Óvónőként hátrány, ha tetoválá...

Óvónőként hátrány, ha tetoválásom van? Befolyásolja ez az elhelyezkedést?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Attól függ milyen minta. Valamilyen feminin motívum nemv hinném, hogy baj . Pl:

[link]

Nekem legalábbis erről inkább egy szenzitív, finom lelkű nő jut az eszembe, nem valami vadállat aki vagánykodni akar.

2012. márc. 12. 09:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom. Másrészről az óvónőség még nem kell, hogy feltétlenül azt jelentse, hogy egy csendes, okos kislánynak ezt a szakmát ajánlotta az anyukája, és minden ilyesmitől szigorúan el kell határolódnia. Ezzel nem szeretnék senki lelkébe gázolni, de ismerek olyan óvónőt is, aki zenél, és együttese van. Akkor miért ne férne bele egy elegáns, szép és mutatós tetoválás? Részemről ez nem lázadás, hanem a művészet szeretete. És sajnos sem az óvónősködésről, sem a tetoválásról nem szeretnék lemondani a tetovált emberekről (teljesen értetlen módon) alkotott vélemények miatt.
2012. márc. 13. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is óvónéni vagyok, most akarok tetováltatni az oldalamra. Én is azt tanácsolom,hogy csak olyan helyre tedd, amit nem látnak a gyerekek...szerintem nem jó benyomást keltesz vele, plusz ez is egy ok,amiért támadható vagy...amugy meg nem kell a felesleges kérdezősködés,hogy óvónéni,mi az? miért csináltad? fájt? én is csinálhatok? Az kéne még csak,hogy otthon mondogassa,hogy ő is akar olyat...

Szóval csináltass,de a derék nem jó ötlet,mert könnyen kilátszik a nadrágból,ha úgy guggolsz le vagy ilyesmi...

2013. júl. 4. 11:38
 14/15 anonim válasza:

Több óvodavezetőt kérdeztem erről, és egybehangzó vélemény volt, hogy olyan óvodapedagógust nem alkalmaznànak, akin làtható tetovàlàs van. Nem akarjàk, hogy az óvoda bármi miatt támadható legyen, elég bajuk van a minősétès miatti "látogatàsokkal" is.

Sok óvodában voltam làtogatóként, közel 200 dolgozó óvónőt làttam, és senkin nem volt tetovàlàs. Szerintem nem véletlenül. Persze hivatalosan emiatt nem lehet diszkriminàlni, de úgyis talalnak màs kifogàst, miutàn kivillant a tetovàlàs...

2015. okt. 25. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem az sem zavarna, ha látható helyen lenne, ha ettől függetlenül jó óvónő valaki.

30/n

2016. okt. 29. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!