Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri hegesztőnek lenni?...

Megéri hegesztőnek lenni? Könnyen kijutnak külföldre?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt vagyok egy évvel, nagyon sok gondolatom van, hogy milyen szakot fogok majd tanulni érettségi után, viszont nem tudom, hogy melyiket éri meg leginkább elkezdeni. A hegesztésről hallottam a legtöbb pozitív dolgot, főleg azt, hogy Németországban keresett.
2013. júl. 22. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Svájcba még jobban keresett és 20% több a bér is mint németbe.

Viszont ha tudsz hegeszteni és nem büdös a munka akkor itthon is megkereshetsz co2-vel 220.000 nettót awi-val 300.000ft-ot

5év munkatapasztalat a minimum kell. ha külföldre akarsz menni.

2013. júl. 22. 21:04
 2/7 goaus ***** válasza:
Jó szakma de akárkiből nem lesz jó hegesztő. Ha külföldre szándékozol, nyelvet tudjál mindenképp, legalább középfokon, ami kinn alapfok lesz kb, de az elég.:)
2013. júl. 22. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy akárkiből nem lesz hegesztő?
2013. júl. 22. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:
mármint jó hegesztő :)
2013. júl. 22. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért kell hozzá kézügyesség, meg fizikum, és azért nem árt ha bírod a meleget...
2013. júl. 22. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Svájcba klímás pajzsom volt ;)
2013. júl. 23. 09:33
 7/7 goaus ***** válasza:
Kérdezőnek: én meglátásom szerint jelenleg kb 10 tanfolyamot végzett emberből 2-3 lesz hegesztő. Aki igazán sokra viszi, az 100-ből 1-2 kb. A jó hegesztő ismérvei hogy fejben összeáll neki az egész folyamat, és kézügyességével ezt kivitelezni is tudja. Nem sok van, bár épp a magyarok nagyon ügyesek, ezért is fizetik meg őket annyira kinn.
2013. júl. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!