Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg csak az életképtelenek...

Tényleg csak az életképtelenek mennek ki külföldre?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 12:40
1 2
 1/14 Antimod ***** válasza:
74%
Az életképtelenek percekkel a születés után meghalnak.
2013. júl. 22. 12:54
 2/14 A kérdező kommentje:
na végre valaki nem agyhalott.
2013. júl. 22. 12:57
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
az megy ki szerintem,aki belátja,hogy itt nem lehet megélni tisztességesen.te kiakarsz menni és a környezeted ezt mondja rád?
2013. júl. 22. 13:47
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

ezt csak azok állítják, akik maguk nem mernek lépni, és megelégszenek a hazai bérekkel.

én otthon sem kerestem rosszul, ennek ellenére kijöttem, már csak azért is hogy szakmailag fejlődjek, és nem utolsó sorban a pénzért. sok ember csak azt látja, hogy "hihi, kiment mosogatni Londonba, Bécsbe, stb", azt viszont már nem látja, hogy akinek szakmája van, beszéli a nyelvet, az nagy eséllyel nem mosogatni fog, maximum ideig óráig. Aki viszont mosogat, takarít, az sem lenézendő, az ő munkájukra is szükség van, és Nyugaton azért ők is megélnek a pénzükből. Persze a mosogató nem fog a Bahamákon nyaralni, de a hónap végén nem kell eldöntenie hogy egyen-e vagy a számlát fizesse be. Általános életszínvonalbeli különbségek vannak, ég és föld a különbség! A fizetések ár/érték aránya az ami miatt jobban meg lehet élni.

2013. júl. 22. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Valóság inkább az ellentéte. Akik megállják kint a helyüket (mert pl elérik, hogy egyáltalán felvegyék őket bárhova) azok bizony is életképesek.

(Gondolom rájuk vonatkozott a kérdésed, tehát akik a jobb megélhetés reményében mentek ki.)

2013. júl. 22. 15:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Helyesen így van:

Aki kimegy külföldre és ott is marad, az ÉLETKÉPES.

2013. júl. 22. 15:58
 7/14 i hate this world ***** válasza:
94%
Nem. Az okos emberek mennek ki külföldre.
2013. júl. 22. 16:43
 8/14 A kérdező kommentje:

nem, rám nem mondták, hanem a politika rovatban írta valaki, és kíváncsi voltam, mások is így látják-e. én is úgy látom, hogy ez nem életképesség kérdése. itthon is lehet munkát találni, bár nem könnyű, csak ugyebár nem mindegy a fizetés.

másik motiváló tényező, hogy elmenjek innen, azok a rosszakaró emberek. nagyon sok frusztrált és megkeseredett emberrel találkoztam már, munkahelyeken is egyre több ilyen van, és szerintem ez összefügg azzal, hogy alig fizetnek nekik. itthon is lassan szolgaként bánnak az emberrel a munkáltatók, akkor tényleg érdemesebb kimenni külföldre, mert ott legalább több pénzért lesz szolga. és igen, aki beszéli a nyelvet, nem csak mosogatni és takarítani fog. (bár van aki még itthon sem tud felmutatni egy mosogatói állást sem.)

köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam.

2013. júl. 22. 17:46
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Ugy ahogy elottem irtak. Vannak akik orokke "aljamunkat" vegeznek, aham, lehet itthon igy gunyolni. Csak azt felejtik el az itthoniak hogy a portas es a takaritono is elmegy kirandulni, nyaralni, tudnak a hobbyjuknak hodolni es nem kopik fel az alluk... mert lattam ilyet.

Szep lakas, konzol, tobbszazezres horgaszfelszereles, egy regebbi volvo, a csaj allandoan shoppingolt. Huto tele, piaval dugig a haz.

Es ezt szoljak le az emberek. Persze a kezdetekben ok is egy szobaban laktak... de hol nem nehez a kezdet.

Arrol meg ne is beszeljunk mint en. Aki idosgondozast csinalt. Igen "szart toroltem" az orvosi egyetem helyett ahogy egy nagyon kedves "baratnom" fogalmazott. Csak ezek egy dolgot felejtenek el, hogy as ilyenek mint en akik meg fejlodni is akarnak azoknak ott kint kanaan van. Az orvosira tervezek jarni kint. 4 eves kepzes. De ki tudja amilyen rohadt jo kint vallalkozni es szerencsere eleg jo otleteim vannak lehet mar a diplomam elott milliomos leszek...

Szoval igen, rohadt eletkeptelen vagyok... Meg mindenki aki kiment. Mert persze eletkeptelen az aki atutazza fel Europat es uj eletet kezd mashol. Inkabb az az eletkeptelen aki egy faluban eli le az eletet es sir hogy nincs munkaja, nincs csaladja es 34 evesen is a szuleivel el, mert a varosig nem menne el dolgozni ne adj Isten az orszag masik vegebe koltozni...

2013. júl. 22. 18:38
 10/14 A kérdező kommentje:
utolsó, egyet értek veled. hol élsz jelenleg?
2013. júl. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!