Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg csak az életképtelenek...

Tényleg csak az életképtelenek mennek ki külföldre?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most Magyarorszagon vagyok es csinalok egy apolo OKJ-t amit augusztusban de legkesobb szeptemberben befejezek.

Aztan apolo ugynevezett top-up degreet csinalok vagy egy londoni egyetemen vagy tavoktatasban - ez 1 evet vesz igenybe, mert az OKJ-ra epit

Kozben jelentkezem diplomas orvosira - 4 eves, de kell hogy legyen mar egy diplomad valahol barmit elfogadnak van ahol csak az eu. termeszettudomanyi diplomakat.

Amugy Londonban laktam, es oda is megyek vissza majd.

De kozben cegalapitason toroma fejem, ugyanis mint egy klienstol megtudtam hogy a ceg milyen haszonnal dolgozik ahol en is dolgoztam es elegge felcssztem magam, mert ok ceg, profitorientalt, de hogy ennyire semmit se csinal es ekkora penzt benyel. Hat tudod mit? En is meg tudom csinalni! Egy pici szervezes kell hozza, nem sok toke. Mondjuk en nagy elonnyel indulok, mert van aki meg se mondja hogy kulfoldi vagyok... vagy hogy csak par honapja erkeztem... amugy sztem van egy kis akcentusom...

2013. júl. 22. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Kint se jobb,csak jobbak a lehetőségek és megbecsülik a munkád+fejlődni is lehet.Ár érték arány,mint írák előttem is.
2013. júl. 22. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:

20.06 akkor sok sikert kívánok, remélem összejönnek a dolgok. persze, alapíts céget, ha úgy érzed, hogy menni fog. szerintem is ez a legjobb módja a jövedelemszerzésnek.

20.12 igen, de ez már pont elég.

2013. júl. 22. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
pont hogy az életképesek!!!
2013. júl. 22. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!