Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan ember itt aki...

Van olyan ember itt aki elment külföldre többször is dolgozni, és amikor fizetni kellett volna akkor persze nem fizettek sehol sem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem mindig kifizetettek, és most is kifizetnek rendesen. Mondjuk én nem magyar ügynökségen keresztül jöttem ki, és nem magyar cég alkalmaz..
2013. júl. 14. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha legális helyen dolgozol, ez nem történik meg. Nem feketén kéne dolgozni.
2013. júl. 14. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Én már több helyem voltam,nem végen keresztül.Saját magam intéztem,eddig mindig megkaptam és soha nem volt ezzel gond,még ott is ahol nem kaptam szerződést.
2013. júl. 14. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
*végen=cégen
2013. júl. 14. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Az is sok ha egyszer megtörténik ilyesmi valakivel. De ha kétszer, pláne "többször is" akkor gyorsan kezdd el magadban keresni a hibát.
2013. júl. 15. 04:10
 6/9 anonim ***** válasza:
ha nem magyar munkaadó foglalkoztat, hanem osztrák, német, brit, stb, tehát nyugati, akkor 99.9%-ban be vagy jelentve, és fizetést is fogsz kapni. Hallottam már átvertekről, kivétel nélkül magyar főnökük volt.
2013. júl. 15. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerősöm skandináv lottóra költött hasonló összeget. 6osa lett rajta, tehát kb másfélszeresét nyerte, de ő össze volt törve, hogy egy szám, és már élete lenne...Én inkább azt gondolom, hogy szerencséje volt, hogy nem bukta el az egészet. Még egyszer ezt azért nem merte megjátszani.
2013. júl. 15. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: te miről beszélsz? Nem egy másik kérdésre akartál válaszolni? :DD
2013. júl. 16. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
De..... :D
2013. júl. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!