Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közös kassza. Férfi keres...

Közös kassza. Férfi keres 240e-et nő keres 90e-et! A 90-ből történik a számlák fizetése, élelmiszerek megvásárlása. A maradék pedig a közösbe megy, így a hónap utolsó hetében már 1 fillér sincsen semmire. Átlagos ez a történet?

Figyelt kérdés

Úriember napi induló rutinja 1 feles, 1 sör, 4 doboz cigi majd a meló következik 12 órában. Munka után feles+sör kombó, utazás haza, kaja majd irány az éjszaka.

Hölgy rutinja mosogatás, irány a munka 8 óra, utazás haza főzni takarítani, kertészkedni. 1 doboz cigi itt is elmegy naponta!

3 hétig békességben tengődni 4edik héten háborúban senyvedni, igazi magyar életvitel!

2013. júl. 20. 08:42
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
F és 16 körül?
2013. júl. 21. 21:47
 42/48 anonim ***** válasza:

hát akkor mégis (azért igazán komolyan nem gondoltam, hogy eltalálod). úgy tűnik valóban az elmérgesedett vitára (meg az elején a kardoskodásra) koncentráltál, nem a lényegre.

35/n.

2013. júl. 21. 22:18
 43/48 A kérdező kommentje:
Akkor most te találd ki milyen színű sapka van rajtam!
2013. júl. 21. 22:22
 44/48 anonim ***** válasza:
erre mást nem tudok regálni, kénytelen vagyok 16f szinten: LOL.
2013. júl. 21. 22:42
 45/48 anonim ***** válasza:

"Nem tudom hány éves lehetsz, de az kitűnik hogy a magam 18 éves fejével jobb rálátással rendelkezem az élet dolgaira, mint te."

Igen, így van, én egy kis hülye vagyok. Igaz, hogy nálad jóval idősebb, de sokkal hülyébb az élet dolgaihoz. Legalábbis hidd azt, mert ez szeretnéd hinni. Te sokkal ügyesebb és okosabb vagy. Nem csak nálam, hanem mindenkinél mint itt látszik. Csak tudnám, hogy akkor minek kérdezel? Hiszen te úgyis mindent jobban tudsz, így nincs értelme kérdezni sem. Azt csinálsz amit akarsz.

Én és itt még sokan inkább menekülnénk onna

2013. júl. 21. 23:09
 46/48 A kérdező kommentje:

45-ös, ha emlékeim nem csalnak meg és általában nem szoktak. Korábban már írtam, hogy ne 1-1 kiragadott részt elemezz magában, hanem lehetőségeidhez mérten a szövegkörnyezettel 1-üt!

" " " de mint sok más esetben is az ingatlan az ami összetart."

Ezt csak te hiszed mert félsz váltani. Illetve talán sajnálod otthagyni a beteget, amit én megértek, csak akkor ne gyere az ingatlannal.

Szóval ez csak kifogás, mellébeszélés."

Nem tudom hány éves lehetsz, de az kitűnik hogy a magam 18 éves fejével jobb rálátással rendelkezem az élet dolgaira, mint te. Jelentős mennyiségű házasságot pont hogy a közös tulajdon tart 1ben! "

Így remélem sikerül értelmezni :)

Néhány cikk a témában (de ha időt áldozol rá még te is találhatsz okító tartalmú írásokat):

[link]

[link]

[link]

Kiművelheted magad a témában, a jó pap is holtig tanul, neked sem szégyen...

Amiket eddig kaptam tanácsként:

beszéld meg vele

válás, költőzés

próbáljam meg 1 magam

Ezekre egyesével kifejtettem a választ, miért nem járható út. Tudom, tudom egy rokkantnak, ha azt tanácsolja valaki tanuljon meg futni egyedül az ő hibája, hogy a betegségére hivatkozik, esetleg nincs lába. Ez egyesek szemében csak okoskodás, panaszkodás, kifogáskeresés marad!

Sajnálom némely hozzászólásból nagyon ez a rokkantat sértő magatartásforma jön le. Mint mikor értelmesnek kinéző, jól szituált ember, láb nélküli 1 kezű kéregetőknek mondják " Menjen inkább munkát keresni!"

( Győr sétálóutca )

2013. júl. 22. 08:14
 47/48 anonim ***** válasza:

Megkérhetném, hogy pontosan vázold mi a szitu illetve, hogy te mit szeretnél?

Én valami ilyesmit értettem: van apukád, aki iszik. Van anyukád, aki ezt tűri és minden pénze, ideje elmegy emiatt. És vagy te.

Mit szeretnél? Azon kívül, hogy leszoktasd az alkoholistát az ivásról, mert az ezek szerint nem megy.

Szeretnél külön élni? Akkor hajrá, senki nem tudja megakadályozni.

Anyukád szeretne külön élni? Ő is megoldhatja.

Sajnálod apukádat és jó lenne őt leszoktatni? Háát, ez a legnehezebb és erre tanácsot nem csoda, hogy nem nagyon lehet adni, mert ha lehetne akkor nem lenne annyi alkoholista.

2013. júl. 23. 02:18
 48/48 anonim ***** válasza:

Már megint az ingatlannal jössz. El kéne dönteni, hogy az ingatlan a fontosabb vagy a boldogságod (vagy épp többesszámban: boldogságotok édesanyáddal).

Pláne ha nem túl nagy értékű az ingatlan akkor nem tudom miért sajnáljátok annyira otthagyni.

Simán el lehet élni albérletben illetve te fiatal vagy, tudsz magadnak jobb életet építeni és talán mindezt könnyebben, ha nem kell egy alkoholistával együtt lakni.

2013. júl. 23. 02:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!