Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közös kassza. Férfi keres...

Közös kassza. Férfi keres 240e-et nő keres 90e-et! A 90-ből történik a számlák fizetése, élelmiszerek megvásárlása. A maradék pedig a közösbe megy, így a hónap utolsó hetében már 1 fillér sincsen semmire. Átlagos ez a történet?

Figyelt kérdés

Úriember napi induló rutinja 1 feles, 1 sör, 4 doboz cigi majd a meló következik 12 órában. Munka után feles+sör kombó, utazás haza, kaja majd irány az éjszaka.

Hölgy rutinja mosogatás, irány a munka 8 óra, utazás haza főzni takarítani, kertészkedni. 1 doboz cigi itt is elmegy naponta!

3 hétig békességben tengődni 4edik héten háborúban senyvedni, igazi magyar életvitel!

2013. júl. 20. 08:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

komolyan, 18 évesen valaki ekkora idióta legyen hihetetlen. semmi nem veri ki nálam a biztosítékot, max. nálad. nem mi küzdünk szövegértési gondokkal, hanem te.

reménytelen vagy, most már teljesen tuti, hogy csak sírni jöttél ide, bármi amit írnak (biztos elsiklottál afelett, hogy még én is ajánlottam egy 3. megoldást), elutasítasz kifogásokkal, nem biztos, hogy bármelyik jó, de megfontolható. hát akkor senyvedj tovább, kár, hogy ilyen hozzáállással csak egy újabb kolonc kerül a magyar társadalomba, később meg újabb alkoholista - már ha nem változtatsz. de értelmi képességeidet elnézve, meg a nagy adag sértődöttségedet, ez nem valószínű. szidd majd anyádat, apádat, meg az orbánt a szr életedért, tuti nem te leszel a hibás, még véletlenül se.

2013. júl. 21. 15:27
 32/48 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező ne vádolj másokat szövegértési gondokkal,sok féle gondom van,de az pont nincs.Értelmezhetetlen a kérdésed,illetve egyféleképpen értelmezhető,de a reakcióidból egyértelműen kiderül,hogy te másképp gondoltad csak akkor azt kellett volna írni.

Mindig megbánom ha valakinek segíteni akarok.

2013. júl. 21. 15:31
 33/48 A kérdező kommentje:

31-es tényleg elsiklottam az ajánlásod felett, mi is volt az?

Amennyiben te képes vagy 1 részeget meggyőzni (megbeszéled vele), még híres tv-és szereplő is válhat belőled, szerintem külön műsort is kapnál :)

Elköltőzés? Nos ehhez pénz kell, amit lehetőleg nem devizacsapdával teremtesz meg! 90e-re mekkora hitelt is adnak, illetve mennyit bírnál törleszteni havi szinten albérlet és megélhetés mellett?

A 3adik mellet tényleg elsiklottam, de majd visszaolvaslak, hátha valami "értelmeset" írtál.

"nem biztos, hogy bármelyik jó, de megfontolható" erről van szó, ha nem reagáltam volna rá, akkor nem is fontoltam volna meg! Másrészről ezek pont olyan dolgok voltak, amiket mi már többször átrágtunk. Írtam is, hogy a beszéld meg vele tanács alkoholistával szemben használhatatlan (enyhén szólva is vicc kategória), mint ahogy 1 drogfüggőre sem hatnak a szép szavak. Bár lehet megint csak én tévedek! Ez is kifogás?

"gy újabb kolonc kerül a magyar társadalomba, később meg újabb alkoholista - már ha nem változtatsz. de értelmi képességeidet elnézve, meg a nagy adag sértődöttségedet, ez nem valószínű. szidd majd anyádat, apádat, meg az orbánt a szr életedért, tuti nem te leszel a hibás, még véletlenül se"

hát te még mindig nem vagy 100-as és nem a %-ra értem!

Nem ittam semmit elmúlt 14-15 évben, kis koromban 1er berúgattak, de mióta tudom mi az az alkohol 1 csöppöt sem ittam! Ezért lesz belőlem alkoholista, ha nem változtatok... hát tényleg gond lehet az én szövegértésemmel is, mert tényleg nem fogom fel az összefüggést!

Sértődöttség? Valakivel összekeversz :)

Szidd anyád? Nem hogy 100-as nem vagy, de lassan fogyatékosnak foglak nézni.

Édesanyám egy szent, aki mást mond az elmebeteg!

Szóval az értékrended, világszemléleted szerint az alkoholista szülő a gyerek felelőssége és hibája...

Most komolyan ilyen sötét vagy?

Kérlek írd meg, hány éves vagy.

2013. júl. 21. 17:23
 34/48 A kérdező kommentje:

32-es nos, írtam hogy apámról van szó! Tehát nem férjet kerestem, sem pedig kitartót!

Ennek ellenére kaptam 2 ajánlatot, miután leírtam fiú vagyok kaptam 3 újabb ajánlatot, immáron seggbepacsizósat :(

Nos nekem ilyen segítség nem kell!

2013. júl. 21. 17:29
 35/48 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a temérdek ellenséges hozzászólást.Ezért kell a kérdésben közölni a lényeges információkat.Amit elolvastam az arra utalt,hogy apa és lánya vagytok.Semmiképpen nem az én hibám,hogy félreértettem a félreérthetőt.Világosan kell fogalmazni,hogy az ilyen eseteket elkerüljük.Én heteró vagyok,de akár férfi vagy akár nő nem magamat ajánlottam hanem arra céloztam,hogy egy elesett nő férfi segítségre szorul.Nem minden nő csak az olyan elkeseredettek mint amilyennek te mutatod magad,ez is egy jel volt ami arra utalt,hogy nő vagy.Ha valamelyik utólagos kiegészítésedben egyértelműsítetted,hogy fiú vagy hát azt én nem olvastam.Nincs annyi meleg a világban mint ahogy te azt gondolod csak mind azt hitték,hogy nő vagy mert te erre engedtél következtetni.
2013. júl. 21. 17:58
 36/48 anonim ***** válasza:
40%

masszív problémáid vannak (nem csodálom), szerintem fordulj pszichológushoz is.

amúgy te mit is dolgozol? (próbálok rávilágítani még egy bibire, de hát komolyan, nálad aztán felesleges, mindjárt jön a következő kifogás - azért figyelj, próbáljuk meg, igyekezz erről több síkon is elgondolkozni, ne csak egyben mint eddig, vagy gyere megint a szövegértéssel, hogy nem erről szólt a kérdés és különben is ennek mi köze van bármihez).

18 évesen azt hiszed, te vagy a világ zsenije, aki mindent tud az életről, ha nem ébredsz fel, ennél nagyobb gondjaid is lesznek. ne arra próbálj koncentrálni, hogy egy jelentéktelen fórum vitába szállsz az igazadért idegenekkel, csak hogy megmagyarázd, hogy neked igenis borzasztó rossz a helyzeted és a világon semmit nem lehet tenni, mert te egy vákuumban létezel, hanem nézz magadba, ha képes vagy rá.

nyugodtan sértegethetsz, azt hiszed megsértődöm, de mivel mint írtam ez egy anonim fórum és lövésed sincs kivel beszélsz, eddig csak komikusnak gondoltalak, a korod és szűklátókörűséged miatt most már inkább tragikusnak és szánnivalónak. gondolkodj el dolgokon.

2013. júl. 21. 18:07
 37/48 A kérdező kommentje:
35 bemásolnád ezeket a félreérthető részeket?
2013. júl. 21. 19:40
 38/48 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit bemásolni,a kérdésben két személyről esik szó egy férfiről aki szenvedést okoz és egy nőről aki elszenvedi.Nincs szó harmadik személyről.A tanácsommal a szenvedő nőnek próbáltam segíteni akiről először azt hittem,hogy a feleség aztán meg azt,hogy a lány,de nem volt utalás egy harmadik személyre aki ugye te lennél.
2013. júl. 21. 19:56
 39/48 A kérdező kommentje:

Igen vannak problémáim köszönöm, hogy nem hagyod elfelejtenem.

Tanuló vagyok még, diákmeló, sírásás, fűnyírás, adminisztráció, szórólapozás+ ami akad

Visszaolvastam mit tanácsoltál, nos korábban a vicc kategóriába soroltam ezért sem reagáltam rá, ezúton elnézést kérek. Tehát nem vitaképpen inkább vélemény nyilvánításként.

Nos 18 évesen jövedelem nélkül, nulla pénzmaggal nem látom célszerűnek a világban való próbatételt. Ismerősödnek mellesleg gratula, hogy szinte csöves létből felkapaszkodott.

"18 évesen azt hiszed, te vagy a világ zsenije, aki mindent tud az életről, ha nem ébredsz fel, ennél nagyobb gondjaid is lesznek." a zseni jelzőt köszönöm, még így ironikus formában is a te tolladból ez dicséret :)

Világszemléletem érettebb a korombelieknél ez tény ennek ellenére nem vagyok szakértő, de igyekszem :)

A kommentjeimet nem vitának nevezném, sokkal inkább párbeszédnek. Bár igazad van lassan vita jellegű lesz! Mit szólnál hozzá, ha a személyeskedés helyett visszaeveznénk nyugodtabb vizekre? Lehet róla szó?

Immáron 3adszor is megkérdezem hány éves vagy? F vagy L ?

(Igen nem jöttem rá (!), van sejtésem de a találgatás helyett inkább rákérdezek :) )

2013. júl. 21. 20:01
 40/48 anonim ***** válasza:

oké, nekem megfelelnek a nyugodtabb vizek. nem mellesleg riszpekt a diákmunkákért, nem tudom miért kell úgy beállítanod magad, mint aki tesz mindenre, közben azért munkálkodsz dolgokon.

nem mondtam, hogy az ismerősöm csöves létből küzdötte fel magát, megint elragadtatod magad.

szóval, ha van tipped, mire tippelsz, hány éves vagyok és milyen nemű (gondolom vártad ezt a kérdést - elképzelhető, hogy nem lősz nagyon mellé, de kíváncsi vagyok)

2013. júl. 21. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!