Közös kassza. Férfi keres 240e-et nő keres 90e-et! A 90-ből történik a számlák fizetése, élelmiszerek megvásárlása. A maradék pedig a közösbe megy, így a hónap utolsó hetében már 1 fillér sincsen semmire. Átlagos ez a történet?
Úriember napi induló rutinja 1 feles, 1 sör, 4 doboz cigi majd a meló következik 12 órában. Munka után feles+sör kombó, utazás haza, kaja majd irány az éjszaka.
Hölgy rutinja mosogatás, irány a munka 8 óra, utazás haza főzni takarítani, kertészkedni. 1 doboz cigi itt is elmegy naponta!
3 hétig békességben tengődni 4edik héten háborúban senyvedni, igazi magyar életvitel!
21-es valami javaslat, ötlet esetleg? Családsegítőben azt tanácsolták beszéljük meg vele. Hú de nagy ötlet!
Egy olyan szituációban ahol semmit nem ismer el!
Mint kiderült a családsegítő férje is iszákos, ő miért nem beszéli meg vele?
5-ös nem 100-as, védtél (?) köszönöm! Viszont nem a kérdésre válaszoltál, mint ahogy más is megjegyezte szövegértési gondokkal küszködsz...
A kérdés nem arra vonatkozik mennyire fizetik meg a dolgozókat, bár igazad van nincsenek jó fizetések hazánkban.
A lepontozáson nagyon felhúztad magad, megkérdezhetem miért ilyen fontos neked a pontozás? Hány éves vagy? Ennyire zavar, hogy nem vagy 100(%)-as? Tudsz róla, hogy a pontozást nem a kérdést kiíró alakítja? Minden olvasó véleménye alapján kapod, annak alapján mennyire tartják hasznosnak! Gondolom itt is a szövegértésed miatt lehetett a félreértés...
Részemről aki jót írt ment a zöld a többiekre meg semmi, de a stílusod kiverte a biztosítékot még nálam is, amit kértél azt kapod most a pontozás terén :)
Megbeszélni, elválni, ott hagyni és elköltözni.
Ennyit lehet tenni, ezek közül lehet válogatni.
A családsegítő meg egyéb érdekes szervvel meg az a gond,hogy sok esetben nem mer, és nem is akar tenni.
Mivel te ebben a családban, mint már kiderült te vagy a gyerek, és családsegítőhöz fordultál, már rég el kellett volna venni az apától...(ha a háborúban senyvedni alatt hasonlót értünk)
Mivel nem vagyok kiskorú, nem tudnak elvenni sem. Mellesleg régen is csak azt nézték és szerintem most is annyit néznek. Menyi az 1 főre eső jövedelem, van-e hol lakni, ha ezek rendben akkor tesznek az egészre.
Megbeszélni nem lehet, mint ahogy írtam is.
Válás, elhagyás hát igen ezekben lenne ráció, de mint sok más esetben is az ingatlan az ami összetart. Ezen témáról rengeteg cikk készült a TV is rengeteget foglalkozott a témával.
Hiába a biztosítás szerinti 30m-ás ház, ha 2m-ért sem venné meg senki, nem jó helyen van. Tételezzük fel valamilyen csoda folytán elmenne 2m-ért, mihez elég 1m Ft? Aha lehet albérletbe menni, ez igaz is, de milyen albérlet árak vannak manapság, meddig lenne elég a pénz?
Persze ezek kifogások, de sajnos megalapozott, nem csak mondvacsinált indokok.
Jó lett volna ha a kérdésben arra is kitérsz,hogy milyen kapcsolat köt az életed megkeserítőjéhez,mert ez sok félreértést szült és az első válaszolók nem látták tisztán a helyzetet.
A tanácsom,hogy próbálj erősítést szerezni egy férfi személyében aki felkarol téged - nem anyagi értelemben - és segít kitörni a jelenlegi helyzetedből.Elsősorban bátorításra van szükséged és arra,hogy valaki egy másik altarnatívát kínáljon.Nem tudom,hogy a sok megaláztatás ellenére még mindig szereted-e az apukádat vagy már nem érdekel a sorsa,de ezen is sok múlik.
Szerintem már annyira beleszoktál ebbe a helyzetbe,hogy nem mersz lépéseket tenni a megoldás érdekében.Pedig az első lépést neked kell megtenned,hogy megpillatsd a fényt az alagút végén,mert amíg nem érzel kellő motivációt valami vagy valaki más iránt addig nem fog semmi sem változni.Gondolom úgy 30 körül lehetsz,még bőven van esélyed egy jobb életre.Kell találnod egy férfit aki akar téged és onnan már megy minden magától.Nem akarlak bele kényszeríteni egy másik általad nem kívánt kapcsolatba,de a te helyzetedben egy kisebb rossz is jelentős változást hozhatna.
22. lol.-talán én vagyok ezek az oldalon az egyetlen, aki magasról tesz a pontozásra. mindenki másnak annyira fontos, hogy ebben élik ki magukat. ezt tartottam ennyire szánalmasnak és mivel azonnal 0 lettem, feltételeztem te is benne voltál (mint ahogy te is feltételezel rólam dolgokat és irgalmatlanul csúnyán mellélősz, hát ezek szerint én is - például mindenki azt gondolta, hogy te vagy a kapcsolatban a nő, de hát a szövegértési gondok, ugye), ezért említettem a pontozást.
kiváncsi lennék, hogy az 5. válaszomban milyen stílus verte ki a biztosítékot. utána már csak a te stílusodra reagáltam. de mindegy, hagyjuk, békesség, nem vagyunk egy hullámhosszon, sok sikert az életedhez. - ha nagykorú vagy, dönthetsz úgy, hogy otthagyod őket, ha nagyon nem bírod - nagyon nehéz lesz minden szempontból, de ez is egy megoldás, egy ismerősöm ezt tette, most majdnem olan színvonalon él, mint én és a családjának is tud segíteni. csak hát hosszú évek kemény munkájával érte el ezt, meg egy döntéssel. nem mindenki akarja ezt vagy képes rá.
25-ös és 26-os mindketten szövegértési gondokkal küszködtök?
Kedves 25-ös köszönöm a felajánlásodat, tudom most sértő leszek rád nézve, de nem vagyok homi így el kell hogy utasítsalak! Privátban se írogassál, köszönöm!
" de mint sok más esetben is az ingatlan az ami összetart."
Ezt csak te hiszed mert félsz váltani. Illetve talán sajnálod otthagyni a beteget, amit én megértek, csak akkor ne gyere az ingatlannal.
Szóval ez csak kifogás, mellébeszélés.
18 vagyok fiú!!! mindenkit megkérek a privát szexuális töltetű felajánlások beszüntetésére, nem leszek senki homija, köszönöm!
Kedves 28-as egy komplett írást nem mondatokban, mondatrészletekben érdemes olvasni, áttekinteni és legfőképpen értelmezni! Neked is csak azt tudom tanácsolni, kérlek az elejétől kezd az olvasást, ahol elakadsz nem értesz valamit fuss neki újból a félreértések elkerülése végett.
" " de mint sok más esetben is az ingatlan az ami összetart."
Ezt csak te hiszed mert félsz váltani. Illetve talán sajnálod otthagyni a beteget, amit én megértek, csak akkor ne gyere az ingatlannal.
Szóval ez csak kifogás, mellébeszélés."
Nem tudom hány éves lehetsz, de az kitűnik hogy a magam 18 éves fejével jobb rálátással rendelkezem az élet dolgaira, mint te. Jelentős mennyiségű házasságot pont hogy a közös tulajdon tart 1ben!
Komolyan gondolod, hogy ez csak szerintem van így?
Szerinted az én félelmem miatt maradtak egyben a szüleim, mert én nem merek váltani? Érdekes meglátás...
Az alkoholizmus betegség, gyógyítható szeretettel sablont én is ismerem. Ez tényleg csak sablon szöveg, sőt sokkal inkább mantra!
Tehát a közös ingatlan és eladhatatlansága csak ürügy? A télapó pedig létezik?
Remek! Ez nagyon megnyugtató érzéssel tölt el!
26-os nem az 5-ös hozzászólásod verte ki, az csak simán értelmetlen volt!
Viszont elnézést kel kérnem nem emlékeztem hányadik hozzászólásodban (19-es ) írtál a pontozásról viszont tudtam, hogy az 5-ös hozzászólásodra hivatkoztál benne, így 5-ös jelzővel illettelek!
Mint kiderült ezen is megsértődtél, így meg 1er elnézést kérek, őszintén nem gondoltam volna hogy ez kiveri a biztosítékot nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!