Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közös kassza. Férfi keres...

Közös kassza. Férfi keres 240e-et nő keres 90e-et! A 90-ből történik a számlák fizetése, élelmiszerek megvásárlása. A maradék pedig a közösbe megy, így a hónap utolsó hetében már 1 fillér sincsen semmire. Átlagos ez a történet?

Figyelt kérdés

Úriember napi induló rutinja 1 feles, 1 sör, 4 doboz cigi majd a meló következik 12 órában. Munka után feles+sör kombó, utazás haza, kaja majd irány az éjszaka.

Hölgy rutinja mosogatás, irány a munka 8 óra, utazás haza főzni takarítani, kertészkedni. 1 doboz cigi itt is elmegy naponta!

3 hétig békességben tengődni 4edik héten háborúban senyvedni, igazi magyar életvitel!

2013. júl. 20. 08:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
28%

pontosan tudom, hogy mire gondolt. azért kérdeztem, mert mivel nem ismerjük egymást, milyen okból feltételez dolgokat.

de ha te ezt nem érted, mert csak egy síkon tudsz gondolkodni és nem 2 lépéssel tovább, akkor minek beszélsz bele.

2013. júl. 20. 11:54
 12/48 A kérdező kommentje:

"Hát te tényleg nem vagy 100-as!

A mundér egy kifejezés, amit a szóban forgó férfire használt a kérdező, aki mint írta,az apja. Úgy látom alapjaiban baj van a szövegértéseddel...."

Dettó !

Spóroltál nekem 1 választ :)

"ja és "igazi magyar életvitel". persze, hogy az, az ilyenek teszik azzá, mint te. akik sírnak, hogy de rossz, de tenni már büdös. na ez lett az "igaz magyar". légy büszke, átlagmagyar vagy."

Kedves nem 100-as! Olvassad át újra kérlek a kiírást és a válaszokat. Feltételezem megfogod érteni a lényeget másodjára...

Amikor 1 alkoholistának próbálsz logikai alapon megmagyarázni valamit, bármily meglepő számodra nem fogja megérteni! Sőt még csak felfogni sem, remélem ezt te viszont feltudod fogni.

2013. júl. 20. 16:01
 13/48 anonim ***** válasza:
31%
800 forint egy feles? Mi van abban? Egy üveg nagyon igényes vodka is néhány ezer forint, felesekre lebontva 100 forint alatt kell hogy legyen. Jah, és totálisan alkesz, és láncdohányos az illető. Rohadjon meg az ilyen hogy 20-30 évig fogja napi szinten igénybe venni az egészségügyet, az én pénzemből.
2013. júl. 20. 16:06
 14/48 anonim ***** válasza:
42%

Keress kérdéseket hasonló témákban: Orbán Viktor

Könyörgöm,miért kell ilyen idióta témákat megadni?

2010 óta áll fent a probléma ? Vagy miért?

2013. júl. 20. 17:46
 15/48 anonim ***** válasza:
70%

Nem teljesen értem a kérdést.

Ez esetben tuti dobnám a csávót, minek fizet bármit is a nő a 90 ezerből? Felezzetek, vagy tudja fene...

2013. júl. 20. 18:03
 16/48 anonim ***** válasza:
8%

12. jaja, most már értem a lényeget. kiírtad a kérdést és remélted, hogy valaki majd egyetért veled és együtt lehet sírni, hogy ez tényleg milyen rossz, ez az "igazi magyar életvitel.

látom megtaláltad a partnert hozzá ("dettó! spóroltál nekem egy választ!") - mondjuk ezen az oldalon nem nehéz - úgyhogy örülj, a kérdéset elérte célját, most már nem kell tenni semmit.

és most látom csak, igaza van a 14-esnek, ott figyel orbán vitya. hát lol, még valaki, akit lehet hibáztatni magadon kívül. (nem mondom, ritka egy országromboló, de ez más téma).

szóval ja, én biztos nem vagyok 100-as, de te meg ne beszélj logikáról, mert logikai alapon nem nagyon tudnál elmagyarázni semmit senkinek, az irásadi minden ilyesmit nélkülöznek.

de legalább azt értem már, hogy a panaszkodás a lényeg, valóban felesleges ide írnom bármit, csináld tovább kedvedre.

2013. júl. 20. 18:11
 17/48 A kérdező kommentje:

Látom a kérdésem némi lebutításra szorul!

A magyar átlagcsaládra jellemző-e, hogy a férj elissza a fizetését, az asszony pedig kidolgozza a belét is a családfenntartás érdekében? Mennyire átlagos ez a történet?

2013. júl. 20. 18:58
 18/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem normális.
2013. júl. 20. 20:32
 19/48 anonim ***** válasza:
45%

biztos azért kellett ez, mert az eddigi válaszokat nem értetted. de akkor elmondom újra, amit az 5. válaszban már leírtam (ahol én még azt hittem, nem vagy annyira értetlen, mint az lésőbb kdierült és még védtelek), kiegészíteném azzal, hogy nem átlagos, de egyre több helyen előfordul és sajnálatos, hogy az viszont átlagos, hogy éhbérért dolgoznak az emberek.

no, remélem így már kicsit megérted, azt is remélem, hogy ezek a válaszok sokat hozzáadnak az életedhez és most már képes leszel megoldani a problémáidat, mert tudom, hogy átlagos vagy nem átlagos. hatalmas infó.

a durva az, hogy ebből semmit nem viszel magaddal, csak a lepontozással foglalkozol, nem pedig azzal, hogy megoldást keress.

persze én vagyok a naív, láthatnám, hogy nem megoldást keresel, csak megnyugtatást, hogy nyugi, máshol is így megy ez. én kérek elnézést :)

2013. júl. 20. 21:06
 20/48 anonim ***** válasza:
56%
1 nemzedékkel ezelőtt még átlagos volt, most már szerintem nem annyira. Nézd meg, nálunk pl. a faluban becsukott a kocsma, nincs vendég. Szerencsére...
2013. júl. 21. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!