Van esélyem magyarként anime/manga történet-íróként befutni?
Sziasztok!
Mivel magyar vagyok úgy gondolom nem sok esélyem lenne úgy befutni, mint manga/anime iró. De viszont imádom őket, és szeretnék sok történetet megírni, amit mások megrajzolnak, meganimációsítják. Azon gondolkoztam, ha japán nyelvet tanulnék talán több esélyem lenne. Szerintetek lehetséges vagy felejtsem el?
En 2 eve akartam kiadni egy mangat Magyarorszagon, de semelyik magyar kepregeny kiado meg el sem olvasta.
Utana idnidottam egy blogot amiböl össze jött annyi penz, hogy kijjjek Japanba. Azota itt több mangamat is megjelenitettek, de csak körzetes és mar vagy fel eve semmi bevetelem nem volt belöle.
Azt tudni kell, hogy rengeteg manga keszti van itt Japanba, de 1000-böl max 1-nek sikerül megelnie belöle es 100000-böl 1 fut be.
Hát egy probát megér :D
Nem kell más mint jo sok papir, egy ceruza, radir, hegyezö +1 scanner, vagy egy olyan kütyü amin rajzolhatsz de a számitogépre van kötve (nem tudom a nevét) :D
Elöször szerintem angolul kéne csinálnod, ugy is rengetegen hozzá juthatnak.
Rajzolj sokat, meg irj novellákat. (igy szerzel majd tapasztalot hogy hogy épitsd fel a történetet)
Majd utánna a kedvenc sorozataidhoz fanfictionokat csinálj. :D
Ugye igy már van egy kidolgozott világ, karakterek és népszerü is igy többen fogják elolvasni mint egy saját müvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!