Milyen animét/rajzfilmet néznétek szívesen?
Konkrétan érdekelne a műfaj,történet pár mondatban,a világa,karakterek,hangulat,látványvilág,stb.
Illetve,hogy mitől jó egy anime,mit szerettek bennük,mit nem szerettek bennük,és,hogy mit szerettek jobban,az animéket,vagy a rajzfilmeket.
Légyszíves fejtsétek ki,amennyire csak lehet! :)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Nézz meg 1-2-t és meglátos te is.
Nekem kiskoromban kezdődött a Dragon Ball-lal, mivel "verekedős mese" volt ezért mindenki nézte így én is és szerettem
aztán az RTL-en hétvégén mindig ment az Inuyasha, akkor azt követtem nyomon és így egyre jobban ráálltam az animére (mondjuk mangát jobban szeretem, az a képregény típusa)
Engem az fogott meg, h egy teljesen más világ mint a miénk. Nálunk karikásostoros pulikutyagazda hortobágyi emberek vannak, akik pálinkát isznak meg disznót vágnak (nincs is ezzel semmi gond). Az animékben, Japánban persze teljesen más a kultúra, az élet meg minden és ez nekem nagyon megtetszett. Illetve a legtöbb animében vannak természetfeletti lények, különleges erővel rendelkező szereplők stb és van olyan amibe bele tudja magát élni az ember, van olyan anime amiben szívesen élne ő is.
Nekem pl attól is jó egy anime, ha vannak benne vicces részek és élvezhető harcok, illetve a történet nem annyi mint a Dragon Ball-ban (főleg DB Z,GT-ben).
Ha elakarnád kezdeni, akkor van a Death Note, azt mindenképp ajánlom megnézésre, azt az olyan haverjaim is szeretik akik egyáltalán nem néztek/néznek animét.
Nurarihyon no Mago (anime)
A látvány igen jó, a grafika nekem nagyon tetszik. A karakterek jól formáltak, szépen kidolgozottak, a karakterdizájn meg nagyon tetszik. A történet nagyon tetszik, a múlt és a jelen avagy a valós és nem valós (most nem jut eszembe rá jobb szó xd) egybefolyása.
Gintama (anime)
Hát ehhez nehéz írni :D A karakterek jól kidolgozottak, a karakterdizájn egyszerű, mégis más. A karakterek szerethetőek, sőt én imádom őket :D mindenféle elborult gondolat. Miután eléggé paródia így az arcok viccesen vannak megrajzolva, és ezt nagyon imádom.
A történet meg valami eszement baromság keverve még több hülyeséggel. Nem lehet nem szeretni, Van benne sok utalás és rengeteg szóvicc. Ez az amit szeretek benne, a legkomolyabb pillanatban is ott van a humor, amitől a földön fekszel. Nem tudok negatívumot mondani rá, esetleg azt hogy sok jelenet van amiben meztelenül vannak (a fiúk) de a poén kedvéért és ki van takarva XD (ne gondolj rosszra)
Olyan animéket/játékokat/személyeket parodizálnak ki mint Super Mario,Bleach,One Piece,Dragon Ball, még Jackie Chan is kapott szerepet benne.
Rajzfilmből számomra a SpongeBob ami megunhatatlan. A sok hülyeség ami áramlik ki belőle.. (az unokaöcsém azt hitte a medúzák elektromosságot bocsátanak ki mint a mesében XD) Amúgy igen, soka vicc és semmi komolyság :D ezeket szeretem a legjobban. Itt is letisztult a grafika, olyan amilyennek egy mesének kell lennie. A karakterek meg itt is felejthetetlenek.
Persze tudnék még mit írni, de így már van itt egy regény, szóval ha gondolod akkor még tudok hasonlókat :D más műfajokból is, és szintén regényeket XP ha gondolod írj még, ha kíváncsi vagy
Elég nagy anime fan vagyok , Seinen , Echi és Mystery-ket szeretem.
Shounen-t is de abból inkább a hosszúakat .. One Piece, Naruto,Gintama,Fairy Tail..stb
Köszönöm szépen! :)
Jöhetnek még a válaszok!
Amúgy én is nagy anime/rajzfilm rajongó vagyok,szóval nem azért tettem öl a kérdést mert nem tudom,hogy melyiket nézzem,stb.,hanem csak érdekel,hogy a többség mit szeret. :D
Köszi! :)
A Death Note meglepett xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!