Valami jó animét?
Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell)
Őszintén szólva most így hirtelen ez az egy anime jut eszembe, ami tetszett.
Ha jó story kell :
Shiki
Angel Beats!
Baccano!
Durarara!
Claymore
Mirai Nikki
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Mnemosyne
Code Geass
Gankutsuou
Elfen Lied
Hellsing
<- Történetre ezek sztem a legjobb animék Talán a Mirai Nikki-t és az Angel Beats!-et tudnám kiemelni.
/Claymore-ra Elfen Lied-re Hellsing-re Mnemosyne-re ajánlom a +16ot bár nem vészes /
Esetleg 1-2 ami viszafogottabb/viccesebb nem annyira komolytörténetű anime de nagyonjó :
Bakuman /3ik évad októbertől/
Haiyore! Nyaruko-san
HighSchool DxD /erősen +16 jókis echi/
Tasogare Otome x Amnesia
D.Gray-Man
Ao No Exorcist
Sakamichi no Apollon / Könnyedebb anime nincs benne harc/
Mayo Chiki! /Vicces perverz echi +16/
Beelzebub /Shounen Fight + Vigjáték , epicus :D/
Itsuka Tenma no Kuro Usagi
Blood +
Sousei No Aquarion
Aquarion EVOL
Devil May Cry
Soul Eater
Sekirei
To Love RU /Darkness a 3.évada októbertől/
Áhh amúgy , októbertől kezdődik a Magi c. Anime , trailere alapján hasonlítt a Shaman King-re
Esetleg kevesen ismerik , de nagyon jó anime , nem véletlenül MAL Top 14 : Tengen Toppa Gurren Lagann
Húú nekem is a Sámán király volt az első anime amit láttam :d azóta vagyok anime fan...:) ( Most már nagyon nem szeretem a sámán királyt :D)
Nekem A Favoritom a Soul Eater
Ezeket láttam : Kilari (nem tudom de szerintem egészen aranyos lányoknak való...)
D gray man (Nekem bejött)
Nana (nagyon jó !!)
Lovely complex (Ez is aranyos nagyon ajánlom meg vicces)
Kaleido star ( kiskoromról megmaradt anime :D most néztem nemrég újra jó de nem olyan nagyon nagyon de nem is rossz)
Tokyo mew mew ( lehet h hülyén hangzik de nekem ez is kis kori anime és már akkor is nagyon imádtam most is tetszik :D)
Digimon szelidítők ( Kis kori xD Aranyos bár így nagyobb fejjel látszik h ez nem az én korosztályom)
Vampire Knight ( Ezt egy barátnőm kedvéért néztem meg de szerintem nagyon rossz !! nekem egyáltalán nem jött be !! de hát ez van :D )
Van még több is de most csak ennyi jut eszembe :) jó szórakozást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!